Novice

January 11, 2021

Največja spletna igralnica zmaga doslej

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

V zadnjih 10 letih so spletne igre na srečo zelo hitro rasle. Čeprav je bilo to nekoč nezakonito in nezaupljivo, je danes popolnoma zakonito in to počne veliko ljudi, da se zabavajo. In mnogi ljudje precej bogatijo samo zato, ker igrajo na srečo na spletu.

Največja spletna igralnica zmaga doslej

Spletne igralnice in igralnice v živo se zelo razlikujejo od fizičnih igralnic. Vendar so v zadnjih letih plačevali neverjetne vsote denarja. Preprosto povedano, zaradi zmag v igralnicah so pridobili veliko milijonarjev. In to zato, ker ljudje radi tvegajo.

V tem članku bomo govorili o nekaterih največjih zmagah v spletnih igralnicah. In kdo ve, morda vam bo to dalo nekaj upanja, da boste lahko tudi igrali.

7,4 milijona USD je osvojil gospod Rawiri Pou na Mega Moolah

Sloti so neverjetno priljubljeni v vsaki spletni igralnici, vendar niso tisti, ki vam dajejo najboljši jackpot ali najboljše kvote. Vendar pa lahko gospod Rawiri Pou trdi nasprotno.

Iskal je le malo zabave, ko se je tisti dan prijavil, medtem pa se je pripravljal na preostanek dneva. Igral je v Casino Landu, njegovi najljubši igralnici, in igral na avtomatu Mega Moolah.

Ni minilo dolgo, ko je dosegel številko, ki je zagotovila, da njegovo življenje nikoli ne bo enako. Slot mu je bil vsekakor naklonjen in odšel je z več kot 7 milijoni dolarjev. To je zagotovo neverjetno za režo. Izjavil je, da denarja ne bo porabil za domove, avtomobile ali druge razkošje. Rekel je, da si želi samo denarja za izboljšanje kakovosti življenja svoje družine.

Začetniška sreča

Jon Heywood je imel komaj 25 let, ko je dosegel velik uspeh. Bil je britanski vojak, ki se je pred kratkim vrnil s služenja v Afganistanu. Takrat je delal le za minimalno plačo, ki je komaj pokrivala njegove račune in druge stroške, ki jih je imel.

Povedal je, da je mislil poskusiti srečo med gledanjem televizije in ustvaril račun v igralnici Betway. Pravkar je položil okoli 40 $. Nekaj vrtljajev pozneje je Jon gledal na več kot 17 milijonov dolarjev. Ko so ga vprašali, kaj želi kupiti s tem denarjem, je pošteno odgovoril in rekel, da si želi Bentleyja in da se želi s svojo družino odpraviti na križarjenje.

Finski prvak

En Finec se je prijavil, da bi igral Mega Fortune z upanjem, da bo majhno količino denarja spremenil v dovolj denarja, da bi lahko kupil nekaj poceni, na primer kosilo ali kaj drugega. Vendar je osvojil veliko več, kot je pričakoval.

Njegova stava je bila le 0,25 $. S seboj ima noro srečo in je zato lahko pridobil 24 milijonov dolarjev.

Sanje se uresničijo

Ko ne moreš spati, poskušaš uresničiti svoje sanje v resničnem življenju. To se je zgodilo enemu norveškemu študentu. Ko je bil pod stresom in zaradi šole ni mogel spati, se je odločil, da se prijavi na betson.com in poskusi srečo s progresivnimi igralnimi avtomati.

Igral je ves denar, ki ga je nakazal v igralnici, a je zaradi spletnega bonusa še vedno imel nekaj brezplačnih vrtljajev. Uporabil jih je in izkazalo se je, da je zaradi njih dobil 13 milijonov USD.

Škotska sreča

Ta zgodba bi vas lahko nekoliko razburila, še posebej, če niste nikoli ničesar osvojili. Dogaja se leta 2017 z Neilom iz Škotske. Nakazal je depozit pri Casumu in od tam so se stvari hitro zgodile. Položil je okoli 50 $, nato pa je začel z majhnimi stavami na igralni avtomat Hall of Gods.

Stavil je približno 5 $ na vrtenje, preden je zadel jackpot. Ta jackpot je bil najvišji znesek, ki ga je Casumo kdaj plačal komu. Njegova začetniška sreča se je izkazala za neverjetnih 8 milijonov dolarjev.

Na vprašanje, kaj bo počel z denarjem, je odgovoril, da bo kupil sezonske vstopnice ali morda klubske sedeže. Poleg tega je načrtoval družinski izlet v Disney World in obisk svoje sestre v Avstraliji.

Donnalyn K. je zmagal na Stampede Fury

Mnogi zmagovalci na tem seznamu so začetniki. Vendar pa je Donnalyn K. trajalo nekaj let, preden je dejansko dosegla zlato. Po več kot 3 letih igranja v igralnici Chumba je stava, ki je znašala le 0,50 $, prinesla izplačilo v višini milijona dolarjev. Igra je bila Stampede Furty, ki je progresivni jackpot.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice