Novice

September 25, 2020

Naloge šefa igralnice

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Uspešno upravljanje igralnic je odvisno od vloge vsakega zaposlenega. Šef v igralnici je posameznik, ki nadzoruje poslovanje igralnice. Cilj je zagotoviti brezhibno delovanje igra operacije. Prav tako pit šefi nadzorujejo trgovce, pazijo na napake in preverjajo, ali se upoštevajo ustrezni postopki. Z leti se je delo šefa jame razvijalo. Sprva je bil pit šef vodja igralnice; kljub temu v zadnjem času njihove vloge vključujejo celotno upravljanje igralniškega prostora. Kot vsaka druga kariera so izkušnje v igralnici ključnega pomena za zagotovitev zaposlitve. Spodaj je nekaj vidikov, ki odgovarjajo na vprašanje, "kaj počnejo pit šefi?"

Naloge šefa igralnice

Rešite spore igralcev

S pestro izbiro igralnice v živo in kopenskih igralnic, prevladujejo spori med igralci. To je zato, ker včasih v igralnici lahko pride do napak pri delivcu in igralcu. V takih primerih se pit boss šteje kot končni organ za nesoglasja ali peticije. Zato je ključnega pomena razumevanje pravil namizne igre. Občasno lahko spori uidejo izpod nadzora. V takih primerih lahko vodja igralnice zahteva prispevek upravitelja. Upravljanje tal vključuje tudi reševanje vprašanj, kot so nadzor, kredit, obveznosti računalniškega svinčnika in zaščita iger. Vodja pit bos v kateri koli igralnici je usposobljen za odkrivanje in reševanje vprašanj, ki so še v razvoju.

Nadzor zaposlenih

Za odgovor na vprašanje "kaj počnejo pit šefi" nadzor zaposlenih vključuje spremljanje strežnikov, blagajnikov, varnostnikov, trgovcev in drugih delavcev, ki delujejo v igralnici. Poleg nadzora nad uspešnostjo trenutnih zaposlenih lahko šefi pit odpustijo ali proti njim uvedejo disciplinske ukrepe. Vodja pit boss mora tudi najeti in usposobiti nove rekrute. Poleg tega vodja igralnice ustvarja in posodablja delovne urnike in odgovornosti zaposlenih. V zvezi s tem so dolžnosti tudi odobritev prošenj za bolniške dneve, menjave izmene, dopuste ali osebne dopuste. Vodja igralnice mora organizirati tudi izplačilo plač za vse zaposlene pod njegovim nadzorom.

Upravne dolžnosti

Za kopenske igralnice je značilno veliko papirologije. V večini primerov mora pit šef v igralnici spremljati vsak napredek. Vodja pit mora pripraviti poročilo o zmagah, izgubah, zalogah in kreditih. Papirologija se opravi ob menjavi trgovcev ali ob koncu vsake izmene. Vodja boksa nenehno vodi evidenco gostov in zmag na mizi. Poleg tega so ravnanje z vidiki, kot so goljufanje, štetje kartic in prevare, del njihovih upravnih odgovornosti. Za vodje izmen je treba pripraviti tudi dnevna poročila o izmenah. V kateri koli igralnici so administrativne dolžnosti vsakega pit šefa ali nadzornika nadstropja standardne.

Vpogled v odgovornosti Casino Pit Boss

Trenutno je pit šef eno najbolj iskanih delovnih mest v igralnici. Toda kaj počnejo pit šefi? Več o dolžnostih pit šefa.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice