Nasveti, ki jih morate imeti za igralce pokra za zmago na poker turnirjih

Novice

2019-11-07

Eddy Cheung

Ste igralec pokra, ki se bori za zmago na poker tekmovanjih? V tem članku najdete najboljše strategije, trike in nasvete za zmago na katerem koli turnirju v pokru.

Nasveti, ki jih morate imeti za igralce pokra za zmago na poker turnirjih

Nasveti za zmago na turnirjih v sodobnem pokru

Nobena skrivnost ni, da večina igralcev pokra želi ob zabavi ustvariti nekaj dobička. Enkratne igre pokra so zanimive, vendar ne ponujajo enakega vznemirjenja in razburjenja kot poker turnirji. Ti turnirji še naprej pridobivajo na priljubljenosti zaradi privlačnih izplačil za končnega zmagovalca.

Za zmago mora igralec premagati druge profesionalce. Zato morajo biti igralci pokra oboroženi z nekaterimi strategijami. Najti pravi načrt, ki deluje, je pogosto izziv. Za vsako situacijo, v katero se igralec znajde, je potrebna neizogibna poteza. Tukaj je nekaj nasvetov, ki pridejo prav med igranjem turnirskega pokra.

Preglejte svoje nasprotnike

Najboljša prednost, ki jo lahko ima igralec pokra, je poznavanje prednosti in slabosti nasprotnikov. Ko turnir napreduje, bi moral biti igralec sposoben oceniti sloge igranja večine svojih nasprotnikov. Naučite se, ali igrajo tesno ali ohlapno in ali so agresivni.

Igranje številnih iger proti šibkim konkurentom bo hitro izboljšalo igralčevo skupno uvrstitev. Cilj je preprečiti zgodnje srečanje z močnejšimi nasprotniki. Sposobnost preživetja do poznejše faze tekmovanja je najboljša strategija, ki jo igralec na srečo lahko uporabi. Če želite biti skupni zmagovalec, se mora igralec najprej uvrstiti na finalno mizo.

Poznajte položaj

Na začetku igre mora igralec pokra igrati tesno. Na začetku igre je malo verjetno, da bi imeli igralci vse informacije o svojih tekmecih. Na začetku se je treba v celoti izogibati tveganim potezam. Čeprav je morda videti mamljivo zgrabiti precejšen pot zgodaj, se morajo igralci tej skušnjavi upreti.

Popolna priložnost za ohlapno igro je pozneje v igri, ko so nasprotniki odigrali več rokov. Ciljajte na kupe žetonov srednjega nivoja in premagajte preveč samozavestne hazarderje z velikimi kupi. Igralec želi zgraditi robusten kup, tako da, ko se blinds povečajo, igralec ne bo ujet na kratko in izpadel.

Pravočasna agresija šteje

Vedeti, kdaj igrati poker agresivno, narekuje skupnega zmagovalca na turnirju. Agresivnost je opredeljena s pripravljenostjo igralca, da tvega svoje žetone. To je izračunano ravnovesje med preživetjem in kopičenjem žetonov. Igralec ne more napredovati, če se ne more držati svojih žetonov.

Po drugi strani pa hazarder ne more dvigniti svojega sklada, če ne tvega svojih žetonov. Blinds postajajo pomembnejši, ko poker turnirji napredujejo. Zato je pametno, da igralci pokra v tej fazi igrajo agresivno. V kasnejših fazah je vredno tvegati, saj so njihove možnosti, da postanejo skupni zmagovalec, velike.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita