Novice

August 15, 2019

NetEnt svojim igram doda pridih nogometa

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

NetEnt je svojim igram z delivci v živo v povezavi s svetovnim prvenstvom dodal pridih nogometa. Podjetje je izdelalo nekaj, kar je videti kot tabele s prenosov velikih tekem, in so ga predstavili hkrati s svetovnim prvenstvom. Oglejte si, kako izgledajo nove igre trgovcev v živo na vsaki od njihovih strani.

NetEnt svojim igram doda pridih nogometa

Prodajalec v živo se ne spremeni

Koncept delilca v živo se ni spremenil, ker bodo igralci videli razdeljene karte in ugotovili bodo, da se igra odvija točno tako, kot bi se sicer. Vendar pa igralci dobijo dodatne informacije iz igre v obliki statistike in tabel, ki so objavljeni med igrami.

Statistika v živo

Statistični podatki o igri v živo so objavljeni v računalniški obliki na zaslonu, igralci pa lahko vidijo, kako so se izkazali skozi igro. Ogledajo si lahko splošno statistiko o vseh za mizo in se lahko seznanijo s trendi v igri, tako da si ogledajo te mize. To je tako kot gledanje velike nogometne tekme in zelo pomembno je, da so vsi igralci na spletnem mestu pozorni, saj jim statistika lahko pove, kako bodo v prihodnosti igrali svoje tekme v živo.

Strategija iger v živo

Grafika na zaslonu bo govorila o igri v živo, strategiji, delilec pa bo na vse te stvari opozoril igralce. Ideja je omogočiti igralcem, da uporabijo več informacij za boljše odločitve. Grafika na zaslonu bo govorila o igri v živo, strategiji, delilec pa bo na vse te stvari opozoril igralce. Ideja je omogočiti igralcem, da uporabijo več informacij za boljše odločitve.

Ozadje

Ozadje igre v živo se je spremenilo v nekaj, kar je videti kot televizijski studio. Ta videz omogoča igralcu, da se počuti, kot da gleda TV-oddajo o igri, in morda celo dobi nasvet od trgovca, ko igra poteka. Vsak, ki je v te igre vlagal dolga leta, bo opazil spremembo ozadja, ki je privedla do tega novega stila televizijske oddaje.

Igralci osvojijo več denarja

Igralci pridobijo veliko več denarja, ko uporabljajo statistiko, ki so jo videli na zaslonu. Konsistentno lahko osvojijo več denarja, ker uporabljajo te številke, da pridejo do zaključka, ki jim bo omogočil boljše igranje. Veliko je igralcev, ki potrebujejo vse informacije, ki jih lahko dobijo, ker ne poznajo vseh statistik iz glave. Ti igralci morajo prebrati statistiko, da lahko izboljšajo svoje kvote.

Igra postane bolj razburljiva

Igra postane bolj razburljiva, saj igralcem pomaga izvedeti, kaj počnejo, samo tako, da jim pokaže številke. Ti igralci se lahko sami hitro odločijo, kako uporabiti te informacije, in se lahko naučijo o različnih delih igre, ki jih morda niso upoštevali.

Zaključek

Najboljši del novih iger NetEnt v živo je, da igralci dobijo bolj izpolnjujočo izkušnjo. Lahko osvojijo veliko denarja in lahko uporabijo statistiko na zaslonu, da postanejo boljši pri igranju iger, ki jih imajo radi. Kdor želi preizkusiti igro v živo, si mora ogledati statistiko ekipe NetEnt v nogometnem slogu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice