Novice

September 12, 2019

Nova različica ameriške in francoske rulete

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Net Entertainment je izdal številne nove različice svojih ameriških in francoskih iger rulete. Net Entertainment je vodilni razvijalec spletnih igralniških iger. Te nove različice igre rulete so bile predstavljene skupaj z različnimi drugimi novostmi, ki so navdušile ves igralniški svet.

Nova različica ameriške in francoske rulete

Nove različice so polne novih in neverjetnih funkcij. Animacija in grafika sta na primer močno izboljšani v primerjavi s starimi različicami. Večina standardnih funkcij, zaradi katerih je igra to, kar je, je bila ohranjena. To vključuje nasvete za pomikanje miške, ki so zasnovani za lažje igranje igre.

Statistika igre

Te nove različice so igralcem olajšale dostop do statistike iger. Igralec lahko na primer vidi do 500 prejšnjih krogov igre in kolikokrat je presegel omejitev mize ali stave. Obstaja tudi pano, kjer si lahko ogledate zadnjih 15 odigranih krogov.

Igralci lahko zelo obsežno prilagodijo pano, tako da bo odražal statistiko, ki igralca najbolj zanima. Igralec lahko na primer vidi fazo igre, kjer je trenutno, in vso relevantno statistiko, ki je potrebna za igralca. analizirati svojo igralsko kariero.

Oblikovanje iger

Novi različici ameriške in francoske rulete operaterjem omogočata, da igro prilagodijo svojim željam. Zdaj lahko v igre dodajajo blagovne znamke in ohranjajo občutek in videz svojih spletnih strani. Večina popravkov, ki jih lahko naredijo, vključuje postavitev in barve.

Med lansiranjem je Net Entertainment podal izjavo, v kateri je trdil, da bosta igrici zagotovili nič drugega kot izkušnjo svetovnega razreda. Ideja za intuitivnim dizajnom je bila zagotoviti, da bi igralec, ki sedi na spletnem okolju mize, imel najboljši občutek doslej. Razvijalci jih uvrščajo med najboljše v svojem portfelju.

Razlike med novo ameriško in francosko ruleto

Obe igri imata precej podobnosti glede na to, kako se igra igra in pravila igre. Ena od glavnih razlik so vključene številke. Igra ameriške rulete ima dvojno ničlo, kar pomeni, da ima 38 številk.

Igra francoske rulete nima dvojne ničle, kar pomeni, da je vključenih le standardnih 37 številk. Tudi postavitev mize je nekoliko drugačna v primerjavi z igro ameriške rulete. Besede na mizi za francosko ruleto so v francoščini, tako kot je bilo včasih, ko je bila igra izumljena.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice