Novi partner Toma Horna

Novice

2020-10-22

Tom Horn je v zadnjih 12 mesecih močno rast, z veliko novimi vsebinskimi partnerstvi, ki so bila zapečatena na več reguliranih trgih. Najnovejša pogodba omogoča, da so igralni avtomati tega podjetja na voljo v portugalski spletni igralnici Solverde (solverde.pt). Blagovna znamka Tom Horn sledi drugim dogovorom, saj Solverde ni prva igralnica, s katero so sklenili partnerstvo. Vendar bo to partnerstvo zagotovo okrepilo prisotnost dobavitelja v tej državi.

Novi partner Toma Horna

Kaj si misliti o tem partnerstvu

Izvršni direktor Tom Horna Ondrej Lapides je izjavil, da je igralnica Solverde ena najmočnejših blagovnih znamk na Portugalskem in da je to partnerstvo najboljši način za izboljšanje njihovega dosega v državi. V zadnjem letu je Tom Horn močno zrasel na več jurisdikcijskih in tudi reguliranih trgih. Zdaj je pravi čas, da dejansko izkoristite svoj doseg in utrdite svojo prisotnost z zanesljivimi partnerstvi. Solverde je seveda eden izmed njih.

Direktor skupine Solverde, Américo Loureiro, je izjavil, da z novimi igralnimi avtomati Toma Horna še bolj povečajo svojo igralnico in se približajo mejniku 1000 iger. Tisti, ki so registrirani v tej spletni igralnici, zagotovo obožujejo vsebino tega ponudnika, zlasti njihove neverjetne 243 Crystal Fruits ali najnovejše izdaje, kot sta Joker Reelz in Diamond Hill, ki dajejo igralcem zelo drugačno, a neverjetno izkušnjo.

Américo pravi, da je Tom Horn vsekakor bistven ponudnik, ki bi ga morala imeti vsaka igralnica v svojem portfelju, zato je bila povezava s to blagovno znamko le narava in korak naprej v njihovi strategiji, da bi imeli čim več raznolikosti, ko gre za svoje igralne avtomate. ponudbo.

Zakaj portugalska igralnica?

Portugalske igralnice rastejo in to je vse zato, ker državljani te države radi igrajo na spletu, kar je velika prednost, če jo želite izkoristiti. To je storil Tom Horn. Videli so odlično priložnost z eno najboljših spletnih igralnic na Portugalskem in so jo izkoristili.

Situacijo z igrami na srečo v tej državi je enostavno razumeti: mogoče je igrati v reguliranih igralnicah, vendar tega ni mogoče storiti, ko igralnica ni regulirana, kar je naravno. Obstaja več igralnic, ki so zelo priljubljene, vendar portugalski državljani nimajo dostopa do njih.

Vse več ljudi se pridružuje spletnim igralnicam, še posebej v današnjem času, ko je ta pandemija. Zato je naravno, da se ljudje zunaj svoje hiše ne počutijo dobro, še posebej v fizični igralnici. To partnerstvo je vsekakor zelo ugodno za obe strani in od njega lahko pričakujete najboljše.

Zdaj bodo igralci Solverde lahko izkoristili neverjetne slote ponudnika Tom Horn, kar je vsekakor nekaj zelo dobrega. Tom Horn ves čas proizvaja nove vsebine, kar pomeni, da bodo igralci te igralnice občasno lahko igrali nove igralne avtomate. Nikoli jim ne bo dolgčas.

Močno partnerstvo

Ko gre za to partnerstvo, je to nekaj, kar bo koristilo Portugalcem, pa tudi igralnici in seveda razvijalcu. Z igralnimi avtomati Tom Horna in predvsem s skoraj 1000 igrami bodo ljudje, ki se želijo registrirati v igralnici, zagotovo izbrali Solverde.

Poleg tega je prednost, da imajo Tom Horn na voljo visokokakovostne igre, saj ta producent zagotovo ve, kaj počne. Zelo verjetno je, da bosta kmalu imela druga partnerstva, saj se želita povečati.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice