Novoletne zaobljube, ki jih večina igralcev igralnic verjetno ne bo prekršila

Novice

2023-02-05

Benard Maumo

Ste že sestavili seznam svojih novoletnih igralniških zaobljub? Odlično, to je odličen način za začetek leta 2023 na vrhuncu. Ko se bo leto že skoraj končalo, se bodo mnogi igralci iger na srečo ozrli nazaj in si zaželeli, da bi lahko nekatere stvari naredili drugače. 

Novoletne zaobljube, ki jih večina igralcev igralnic verjetno ne bo prekršila

Torej, ta članek vam ne pomaga ustvariti popolnih novoletnih igralniških obljub. Namesto tega se boste naučili nekaj sklepov, ki jih mnogi hazarderji pogosto kršijo. Ali ste dovolj disciplinirani, da spoštujete te novoletne zaobljube hazarderjev? Čas bo povedal!

Resolucija #1: Zabavajte se več v igralnici

Najuspešnejši hazarderji to vedo igranje na najboljših igralniških mestih v živo gre za zabavo pred drugimi interesi. Na žalost se mnogi igralci tako zatopijo v lovljenje velikih dobitkov, da pozabijo na zabavni del. Stvar je v tem, da imajo igralnice prednost pri vseh igrah, ki jih igrate. Zato je priporočljivo igrati te igre za zabavo in te zmagovalne seje obravnavati zgolj kot bonuse. Ne kršite te kritične resolucije!

Rešitev #2: Igrajte z večjim bankrollom

Čestitamo, če vaš seznam novoletnih zaobljub o igrah na srečo že vključuje vajo upravljanja bankrolla. Načrtovanje časa v igralnicah pomeni, da vam ni treba igrati s potrebnim denarjem za stroške, kot so najem hiše, zdravstveno zavarovanje in servis avtomobila. In če vam vaše finančne napovedi leta 2023 omogočajo igranje z večjim proračunom, je to korak v pravo smer. Ker pa so denarne zadeve nepredvidljive, ne računajte na nič.

Resolucija št. 3: Sledite svojim igralnim rezultatom

Sledenje vašim igralnim rezultatom je kritična praksa iger na srečo. Na primer, določene stave v igrah craps in ruleta so lahko bolj prijazne od drugih. Toda vodenje igralnega dnevnika je lahko neurejeno in dolgotrajno, saj mnogi igralci ignorirajo svojo statistiko iger. Torej, če je sledenje rezultatom iger visoko na vašem dnevnem redu leta 2023, ne skrbite, saj večina igralniške igre v živo Evolution, Ezugi, Playtech in drugi razvijalci iger imajo statistiko v igri. 

Resolucija št. 4: Naučite se novih igralniških iger v živo

Casino igralci prisegajo na različne igre, odvisno od tega, kje so dosegli ugodne rezultate. Na primer, lahko ste izjemno dobri pri igranju pokra in blackjacka, kar pomeni, da boste pogosto igrali te igralniške igre v živo. Vendar ne škodi, če preizkusite druge igre, kot so Sic Bo, bakara, craps in ruleta. Igranje teh iger je lahko osvežujoče, še posebej, če niste razpoloženi za igranje iger, ki temeljijo na spretnostih. Je pa odvisno, ali imaš čas, da se naučiš česa novega. 

Resolucija št. 4: Preberite pogoje in pogoje igralnice v živo

Koliko igralcev si vzame čas, da preberejo pravila in pogoje spletnega mesta za igre na srečo? Ne veliko! Večina bi hitro označila polje "Strinjam se", da bi začela igrati. Toda če sem iskren, je lahko branje drobnega tiska igralnice dolgo in dolgočasno. Igralnica bo razložila informacije, kot so pogoji bonusa, omejitve/hitrosti plačil, razlogi za začasno ustavitev računa in drugo. Zato naj bo del vaše novoletne zaobljube iger na srečo, da preberete T&C, čeprav je to lahko izziv.

Resolucija št. 5: Nehajte zahtevati vse igralniške bonuse

Večina spletnih mest za igre na srečo ponuja bonusi in promocije za nove in zveste igralce. Toda čeprav ti bonusi ponujajo igralcem priložnost za brezplačno igranje, imajo zahteve glede stav. To je, kolikokrat morajo igralci igrati s pravim denarjem, preden dvignejo bonus dobitke. V večini primerov boste porabili na tisoče, preden boste dvignili dobitke, nabrane z igralniškim bonusom. Iz tega razloga se nekateri igralci odločijo, da ne bodo zahtevali bonusov, čeprav se brezplačni ponudbi morda ne morejo upreti. 

Resolucija št. 6: Nehajte piti med igranjem iger na srečo

Igralci se morajo med igranjem iger na srečo dobro zabavati, steklenica ali dve njihovega najljubšega piva pa je del tradicije. Ker pa lahko alkohol poslabša presojo iger na srečo, je lahko del vaše novoletne zaobljube, da se izogibate pitju med igranjem na srečo. Vendar je to lažje reči kot narediti, zlasti za igralce v kopenskih igralnicah. Igralnice so zasnovane tako, da igralcem ponujajo največjo možno zabavo, nekatere celo nagradijo igralce z nekaj pijačami. 

Zaključek

To je nekaj zaobljub o igrah na srečo leta 2023, ki jih bodo igralci skoraj zagotovo prekršili. Upoštevajte pa, da lahko previdnost nekoliko razbremeni pritisk. Torej, naj vas ne bo strah preizkusiti nove prakse iger na srečo in prilagoditi svoje odločitve glede na realnost. Srečno novo leto vsem!

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita