O Texas Holdem Pokru

Novice

2020-04-22

Texas Holdem poker je nekoliko drugačen od drugih vrst pokra. Je oblika skupne igre pokra s kartami, kjer je poudarek bolj na stavah kot na kartah, ki se uporabljajo za igranje. Je ena izmed najbolj priljubljenih različic pokra s kartami.

O Texas Holdem Pokru

Ste že slišali za luknje kartice? To sta dve karti, ki sta v holdem pokru razdeljeni z licem navzdol druga proti drugi. Nato je še pet drugih kart, znanih kot skupne karte, ki se delijo v treh fazah, obrnjene navzgor. V igri lahko igralci kličejo, zadržijo, dvignejo ali preverijo. Ne sekiraj se! Ni tako zapleteno, kot se zdi.

Pravila Texas Holdema

Ta igra ima najmanj en krog stav in največ štiri kroge stav. Da bi se kombinacija končala, morajo vsi igralci odpovedati ali pa so bili štirje krogi stav zaključeni, medtem ko je v igri še več igralcev.

Ko vsak igralec dobi dve karti, ki ju imenujemo tudi luknjice, je ta faza znana kot krog stav pred flopom in v tem času naj bi igralci hitro pogledali svoje karte, da bi se odločili za najboljšo potezo. narediti. Vsak igralec deluje neodvisno.

Texas Holdem strategija

Najprej prve stvari! Za zmago v tej igri je ključnega pomena, da igralci razumejo vrednost svojih kart. Takoj, ko so karte razdeljene, je prva stvar, ki jo morate narediti, razporediti ali popraviti karte glede na njihovo vrednost, nato pa jih ustrezno igrati za zmago.

Če se igralec slučajno počuti dovolj drzen, ne bi škodilo, če bi igrali samo močne roke. Vendar to ne pomeni, da predpostavljamo kombinacije kart drugega igralca. Če je igralec prepričan, da ima močne roke, kot je Royal flush, potem je to odličen način za polno igranje v namiznih igrah.

Odlični nasveti za zmago na Texas Holdem Pokru

Ena stvar, na katero bi moral biti vsak igralec vedno pripravljen v tej vrsti igre, je, da je pripravljen odpovedati takoj, ko se igra začne, saj lahko zelo malo iger igra daljše časovno obdobje. To je zanesljiv nasvet, vedno deluje.

Kot v vseh drugih igrah je tudi pri tej igri poznavanje kvot zelo pomembno. Preden poskušajo priti v pot, morajo igralci oceniti svoje možnosti za zmago tako, da preverijo kombinacijo kart, preden položijo kateri koli žeton v pot. S tem lahko igralci ocenijo, ali naj nadaljujejo z igro ali ne.

Texas Holdem Poker: Vse, kar morate vedeti o tem.

Texas Holdem poker je ena izmed najbolj priljubljenih različic pokra s kartami, naučite se pravil igre in zberite nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali zmagati.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita