Optimizirajte življenjsko dobo baterije vašega pametnega telefona za igranje iger

Novice

2020-12-22

Ni lahko ugotoviti, kako lahko podaljšate življenjsko dobo baterije pametnega telefona za igranje iger. Obstaja veliko nastavitev, ki jih lahko izklopite – ali celo vklopite – in tako zagotovite, da boste kar najbolje izkoristili vsak odstotek našega pametnega telefona. Kajti navsezadnje, ali ne bi žrtvovali nekaterih modnih funkcij telefona, ki jih ne uporabljate pogosto, če bi to pomenilo, da bi baterija vašega telefona zdržala dvakrat dlje? Lahko celo igrate na a v živo igralnica in s temi nasveti obstaja možnost, da bo vaša baterija zdržala veliko dlje. Torej, nadaljujte z branjem.

Optimizirajte življenjsko dobo baterije vašega pametnega telefona za igranje iger

Imamo nekaj odličnih nasvetov o tem, kako lahko podaljšate življenjsko dobo baterije telefona, da bo mogoče igranje iger na vašem mobilnem telefonu, samo da zagotovite malo več časa z vsakim polnjenjem. Tukaj so ti nasveti.

Zmanjšajte časovno omejitev zaslona

Nekaj zelo pomembnega, česar mnogi ljudje ne opazijo, ko gre za njihove naprave, je časovna omejitev. To določa, kako dolgo bo zaslon telefona ostal "buden" po prenehanju uporabe telefona. Standardno bi moral biti le 30 sekund. Bodite pozorni na to in se prepričajte, da ga niste povečali na več.

Obstaja tudi možnost, da ga znižate. Vendar pa je manj kot 15 sekund preprosto preveč. 30 sekund je popolno. Poiščite kontrolnik časovne omejitve v delu Zaslon v nastavitvah in izberite, koliko želite.

Vklopite samodejno svetlost ali zatemnite zaslon

Prepričajte se, da vaš telefon ni nastavljen na previsoko svetlost, saj je to lahko škodljivo za življenjsko dobo baterije. Včasih je bolje vklopiti samodejno osvetlitev, še posebej, če ste doma. Ta uporablja senzor zunanje svetlobe in presodi, kako svetel mora biti zaslon.

Uporabite način za letalo ali način brez podatkov

Morda je najučinkovitejši način, da ohranite življenjsko dobo baterije zdravo in normalno, vklopljen način za letalo. Zagotovo ni slaba ideja, če želite igrati brez povezave igre od časa do časa. Potovanje po različnih območjih je način, da izpraznite baterijo telefona, saj bo iskal dostop do omrežja z različnih anten. Tudi izklop mobilnih podatkov je nekaj zelo dobrega. Ljudje lahko še vedno stopijo v stik z vami, vendar ne boste izgubili veliko življenjske baterije, kot se zgodi. To bo zagotovo naredilo boljšo baterijo za mobilno igranje iger, zato se prepričajte, da uporabljate način letala.

Izklopite vibriranje

Nekaj zelo preprostega je, da izklopite funkcijo vibriranja pametnega telefona. To v bistvu uporablja majhen motor v telefonu. To je zelo priročno, ko ste na sestanku, vendar porabi veliko baterije. Poleg tega nekateri tega raje ne bi slišali. In tudi, če je telefon na mizi ali mizi, bo povzročal veliko hrupa, ki sploh ni prijeten.

Brisanje aplikacij, ki jih ne uporabljate

Zapiranje aplikacij na večopravilnem zaslonu vašega iPhone-a ali Androida ni enako, kot če bi uporabljali računalnik, in na žalost zagotovo ne izboljša življenjske dobe baterije vašega telefona. Nekaj, kar morate storiti, če želite, da baterija traja dlje, je, da izbrišete aplikacije, ki jih ne uporabljate več, kar bo zagotovo delovalo.

Nošenje zunanje baterije

Včasih rešitev ni v vašem telefonu, ampak zunaj. Torej, nakup zunanje baterije je najboljše, kar lahko storite. Zaslon lahko ohranite tako svetel, kot želite, vse je vklopljeno. Oglejte si celo nekaj videoposnetkov na Youtube, kdo ve. Priporočljivo je, da kupite enega od teh, saj lahko zagotovo izboljša življenjsko dobo baterije pametnega telefona. Samo izberite enega izmed dobrih in vse bo urejeno.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice