Novice

May 16, 2023

Osvojite izplačilo v Rabona's Crazy Time ob torkih in Gameshow ob četrtkih

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Lansirano leta 2019, Igralnica Rabona je spletno mesto za igralnice v živo z licenco Curacao, ki slovi po svoji zbirki 8.500+ iger. Poleg tega, da ponuja na stotine igralniških iger v živo priljubljenih razvijalcev programske opreme, Rabona poveča vaše možnosti za izplačilo z več bonusi, prilagojenimi igralcem v živo. Ta članek razkriva igralniške Crazy Time ob torkih in Gameshow ob četrtkih, da boste vedeli, kaj vas čaka. 

Osvojite izplačilo v Rabona's Crazy Time ob torkih in Gameshow ob četrtkih

Kaj je Crazy Time Tuesdays?

Kot že ime pove, to bonus v igralnici v živo cilja na igralce Crazy Time iz Evolution Gaming. Za tiste, ki ne vedo, ta edinstvena igra v živo uporablja koncept denarnega kolesa, ki ga je podjetje Dream Catcher postalo priljubljeno. Med štirimi bonus igrami lahko igralci osvojijo množitelje, ki dosežejo 20.000-kratni vložek. 

Poleg tega bonus Crazy Time Tuesdays v igralnici Rabona nagrajuje igralce, ki igrajo to igro vsak torek. Igralci morajo samo zadeti vse bonus kroge (Crazy Time, Cash Hunt, Coin Flip in Pachinko) v enem dnevu, da prejmejo 10 € bonusa. Bonus boste lahko uporabili na Evolution's igralniške igre v živo naslednji dan na mestu iger na srečo. 

Spodaj so drugi pomembni pogoji za bonus Crazy Time Tuesdays:

  • Nagrada je aktivna 10 dni po prevzemu.
  • Največje izplačilo iz bonusa je 2x.
  • K vavčerju se štejejo samo stave za pravi denar.

Dobra stvar tega igralniškega bonusa Rabona v živo je ta, da igralcem ni treba izpolnjevati nobenih zahtev glede stav, da lahko dvignejo dobitke. Torej, uporabite bonus za svoje najljubše naslove iz igre Evolution in takoj dvignite dobitke.

Kaj so četrtki Gameshow?

Tudi ta tedenski bonus pri Raboni je razmeroma lahko razumljiv. Za razliko od prvega, ki cilja na igralce Crazy Time, so Gameshow Thursdays vsak četrtek prilagojeni igralcem iger. Igralci se lahko kvalificirajo za bonus tako, da igrajo naslove gameshow iz Evolution Gaming, vključno z:

  • Nori čas
  • Noro metanje kovancev
  • Monopoly Big Baller
  • Mega žoga 
  • Gotovina ali Crash

Če želite biti upravičeni do četrtkovega oddaje Gameshow v vrednosti 10 €, morajo igralci staviti vsaj 300 € na dan, ko je bonus aktiven. Ko osvojite bonus, se odpravite v Evolution Lobby in tapnite ikono "darilne škatle", da odklenete in začnete uporabljati nagrado. Akumulirani dobitki iz bonusa se takoj izplačajo v gotovini. Vendar upoštevajte, da je največji dobitek 2x bonusna nagrada. 

Ti igralniški bonusi Rabona vam lahko prinesejo ugodnosti pri spletno mesto igralnice v živo. Ne pozabite, da te igre omogočajo igralcem, da vložijo le 0,20 kovancev, kar vam daje vsaj 20 krogov z minimalnim vložkom.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice