Pragmatic Play

October 24, 2020

Playtech lansira Jackpote v igralnicah v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Danes je mogoče, da ima vsakdo možnost osvojiti enega od štirih progresivnih jackpotov Age of Gods s pomočjo skrivnostnega sprožilca, ko igra Gods Bonus ruleta ali celo Age of the Gods: God of Storms v živo.

Playtech lansira Jackpote v igralnicah v živo

Ruletna seveda združuje igro rulete z novo tematsko igro. To pomeni, da ima igralec uspešno stavo na bonus pozicijo, ki sproži enovrstično igralno igro z znaki Age of the Gods in vsak od njih predstavlja množitelj. Ko se trije ujemajo, lahko igralci dobijo množitelj med 5 in 100x.

Neverjetna igra God of Storms Live ponuja edinstveno kolektivno izkušnjo, saj ima tako imenovano "vrtenje skupnosti". V bistvu bodo vsi igralci skupaj igrali eno igro. Očitno je tu studiski gostitelj, ki vodi celotno igro in daje komentarje, da ustvari občutek, da je to malo podobno igralni oddaji in zato prinaša igranje na avtomatih na popolnoma nov način.

Te reže v živo imajo tudi brezplačni vrtljaji na voljo, ki so prva igra v igralnici v živo, ki jih ima.

Povratne informacije o industriji

Edo Haitin, direktor pri Playtech Live pravi, da so tisti, ki delajo pri Playtech Live, neverjetno ponosni, da ponujajo prvi na trgu jackpot v živo v Italiji, ki bo le utrdil njihov položaj enega najboljših in vodilnih dobaviteljev v tej regiji. Povedal je, da je Italija še vedno eden najdragocenejših trgov iger na srečo v Evropi, zaradi česar je ključnega pomena, da ta blagovna znamka svoje ponudbe v živo uskladi z drugimi državami in igralcem nudi najboljše izkušnje v njihovem življenju.

Prinašanje izjemno priljubljene in tudi večkrat nagrajene blagovne znamke Age of the Gods v igralnico v živo bo ustvarilo čudovite priložnosti za navzkrižno prodajo za spletne igralnice, ki želijo svoj uspeh zgraditi na tej seriji igralnih avtomatov. Ta predstavitev je vsekakor pomemben mejnik za Playtech v Italiji in kaže na njihovo predanost, saj ustvarjajo neprekosljivo izkušnjo za svoje partnerje v tej regiji Evrope in tudi za svoje igralce.

Playtech se sooča z nekaterimi težavami

Če ste kazino igralec ali želite igrati v spletni igralnici, je izbira Playtecha za ponudnika iger pametna stvar. Ta blagovna znamka ima fantastično kakovost in vas bodo presenetili, tako da vam ni treba skrbeti. Poleg tega so eden najuspešnejših ponudnikov na svetu in za to obstaja veliko razlogov. Eden od njih je zato, ker so igre, ki jih ponujajo igralnicam, preprosto neverjetne.

Playtech obstaja že nekaj časa. Zgradili so si svoj ugled, kar je pomemben dejavnik. Danes je njihove igre mogoče najti v številnih spletnih igralnicah, še posebej v najboljših. S to novo vrsto iger bodo še bolj rasle.

Zakaj Italija?

Italija je majhna država v Evropi, a igre na srečo tam rastejo, tako kot v mnogih državah v Evropi. Zato je bila vsekakor pametna poteza za Playtech, da je lansiral svoje igralniške igre v živo v tej državi. Seveda, potem ko to storijo, lahko začnejo svoje igre v mnogih drugih državah.

Italija je država, kjer obstaja več spletnih igralnic z vsemi njihovimi licencami in kjer se je mogoče dobro zabavati. Dandanes se njihova situacija z igrami na srečo izboljšuje, kar jemljejo kot prednost njihovi igralci, operaterji in očitno ponudniki.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice