Novice

October 6, 2020

PointsBet izbere Evolution Gaming za dodajanje igralnice v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

PointsBet izbere Evolution Gaming za dodajanje igralnice v živo

Zelo priljubljen operater športnih stavnic PointsBet je sodeloval s Evolution Gaming, ki so specialisti, da bi razširili svoje storitve po vsej ZDA, ko gre za trg spletnih iger na srečo. Imajo že veliko partnerstev z NHL Colorado Avalanche, NBA Denver Nuggets in National Lacrosse League Colorado Mammoth ter tudi s Pepsi Center. PointsBet resnično želi povečati svojo privlačnost za igralce s tem dodatkom igralnice v živo, in to je mogoče storiti zelo naravno. PointsBet je bil ustanovljen v Avstraliji in je v ZDA vstopil leta 2018 po pridobitvi komercialne licence, da bi lahko deloval kot spletna korporativna stavnica v New Jerseyju. Posledično je začel delovati tudi v Iowi in Indiani.

PointsBet izbere Evolution Gaming za dodajanje igralnice v živo

Kaj pravijo o tem partnerstvu

Vodja inovacij pri tej blagovni znamki, Seth Young, je o povezavi izjavil, da so navdušeni nad sodelovanjem z Evolution, da bi uvedli tehnologijo igralnic v živo v Združenih državah, kjer naj bi ponudili najboljšo lastniško spletno igralnico. platforma. Ta dodatek igralnice v živo povečuje privlačnost vrhunskega izdelka na hitro rastočem trgu Združenih držav. Avgusta 2018 je Evolution ustanovil svojo prvo igralnico v živo v Atlantic Studiu, še eno v gradnji v Pennsylvaniji, zdaj pa je še tretja, ki naj bi bila predstavljena leta 2021. Glavni komercialni direktor podjetja Evolution Sebastian Johannisson je izjavil, da je portfelj iz igralnice v živo, ki jo ima Evolution, ponuja PointsBet neverjetno mešanico najboljših igralniških iger, kot so namizne igre in različice pokra, ki so zagotovo najbolj priljubljene med igralci iz ZDA, in mogoče je velikokrat zmagati brez skrbi, kar je velika korist za igralce. Plus. PointsBet bo imel odlično možnost, da ima namensko mizo in okolja, če so potrebni.

Prednosti tega partnerstva

Prva ugodnost, ki jo bo prejel PointsBet, je povečanje števila igralcev, ki se bodo registrirali v tej spletni igralnici, da bi igrali igralnico v živo, saj bodo vedeli, da je na voljo več iger, pri Evolution Gamingu, svetovno znanem ponudniku, ki proizvaja visoko- kakovostne igre. Druga je, da so z visoko kakovostjo vedno najboljše igre doslej, kar je velika prednost, če poskušate igrati odlično igro. Seveda je Evolution Gaming pripravil več iger, ki so na voljo in je možno izbrati katero koli preko PointsBet. Evolution je blagovna znamka, ki nenehno posodablja svojo platformo, kar pomeni, da bo na PointsBet na voljo več iger. Igralci so lahko ves čas zadovoljni s svojimi novimi igrami in to je nekaj, kar je zelo koristno. Zaradi visoke kakovosti njihovih iger je verjetno, da bodo igralcem nekatere njihove nove igre zagotovo všeč. Če ne vsi, nekateri izmed njih, kar se lahko zgodi množično. To partnerstvo bo dalo tudi več vpogleda v PointsBet, saj ga mnogi morda še ne poznajo. Bistveno je, da ta igralnica postane priljubljena, še posebej, če je v sodelovanju s PointsBet. Navsezadnje so prednosti le za igralce, ki se tukaj registrirajo, in teh je veliko. Osvajanje igralcev morda ni enostavno, lahko pa je lažje, ko gre vse dobro in s tem partnerstvom lahko PointsBet zagotovo koristi, da pridobi več ljudi, da igra z njimi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice