Novice

January 17, 2020

Poker Bankroll Management

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Upravljanje bankrolla je veščina, ki bi jo moral imeti vsak igralec na srečo. Ta članek daje nasvete o tem, kako lahko igralci na srečo izpopolnijo svoje veščine upravljanja poker bankroll.

Poker Bankroll Management

Vodnik za upravljanje z bančnimi računi pokra za novega igralca na srečo

Igralci pokra razumejo, da je pametno upravljanje bankovcev zelo potrebno, če morajo biti uspešni igralci. Čeprav se zdi preprosto, so se tudi najboljši igralci na neki točki svoje kariere znašli v finančnih težavah. Pametni igralci pokra poskrbijo, da prihranijo zasluženi dobiček igranje pokra.

Upravljanje bankrolla je strategija, ki jo uporabljajo pametni igralci na srečo. Nihče ne more biti profesionalni hazarder, ne da bi se naučil umetnosti upravljanja svojega bančnega računa. Nekatere običajne strategije upravljanja bank, ki se uporabljajo pri igrah na srečo, vključujejo določanje izgub, zmag in časovnih omejitev. Ta članek daje nasvete, kako upravljati poker bankroll.

Ločeno osebne in poker finance

Igralcem pokra svetujemo, naj poker obravnavajo kot posel, vsak zaslužek od njega pa je treba ustvariti kot "donos podjetja". Svojega denarja, namenjenega za igranje pokra, ne smejo porabiti na druge načine, ne glede na znesek, ki so ga namenili. Igralci pokra morajo vlagati denar, da zaslužijo.

Igralcem pokra svetujemo, naj ne uporabljajo poker bankrolla za kritje drugih stroškov, kot je plačevanje računov. Vedno bi morali biti pametni glede razumnega zneska, ki so ga pripravljeni nameniti poker "poslu". Igralci pokra bi morali razumeti, da bo posel verjetno propadel, če uporabljajo "podjetniška" sredstva.

Igrajte v njihovem bančnem računu

Igralci pokra se morajo vedno držati svojih običajnih vložkov, če niso pripravljeni izgubiti zneska, ki so ga namenili za igranje pokra. To jim pomaga, da se izognejo brezposelnosti in ne morejo igrati nobene igre v prihodnosti, tudi če imajo priložnost igrati.

Igralci pokra bi morali vedno razumeti, kako vabljivo je pridobiti lahek denar, zlasti tam, kjer so donosi višji od tistega, kar so namenili za igranje. Ne bi jih smeli pritegniti k denarju za njihov želeni turnir, ne glede na nagrado, ki je priložena temu turnirju. Disciplina je ključnega pomena, ko gre za upravljanje bank.

Izogibajte se obupanim potezam, da ustavite variance

Igralci pokra se bodo vedno soočali z neskladji, saj so za igro značilni neizogibni padci, kar jih ne bi smelo izključiti. Namesto tega bi morali še naprej igrati. Neskladja se dogajajo tako pogosto in celo dobrim igralcem, ki se tudi razjezijo in na koncu zaradi denarnega pritiska naredijo napačne poteze.

Igralci pokra naj upoštevajo, da neskladje nima spomina in izguba ne bo pomenila nobene druge izgube v bližnji prihodnosti. Vedno bi morali biti previdnejši pri igranju in ne bi smeli igrati z namenom loviti prejšnje izgube ali "ustaviti" variacijo, saj bi lahko na koncu ponovili isto napako, storjeno prej.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice