Ponudnik igralnic v živo LuckyStreak ponovno lansira naslov Baccarat v živo

Novice

2023-08-24

Benard Maumo

LuckyStreak, priljubljen ponudnik igralniških iger v živo, je posodobil svojo izjemno priljubljeno igro Live Baccarat. V zadnji posodobitvi je podjetje predstavilo revolucionarne nove funkcije, ki bodo bistveno spremenile splošno igranje in zadovoljstvo.

Ponudnik igralnic v živo LuckyStreak ponovno lansira naslov Baccarat v živo

Maja 2023 je LuckyStreak odstopil od svojih miz za Blackjack da prinese kul funkcije, ki povečajo uporabnost in angažiranost igralcev. Najnovejša posodobitev podjetja za Baccarat cilja na isti namen, bistveno izboljša izkušnjo igralcev, predvsem mobilnih iger.

Elegantna zasnova studia je opremljena z več nadgradnjami, vključno z:

  • Izboljšan pogled na ključne funkcije igre.
  • Bolj enostavna in palcem prijazna stavna dejanja.
  • Brezhibno preklapljanje kotov kamere med igro.

Erez Cywier, tehnični direktor in soustanovitelj LuckyStreak, je vodil ekipo, ki je razvila novo Baccarat v živo tabela. Uradnik je trdil, da se podjetje osredotoča predvsem na vlaganje v vrhunske in varne izdelke. Dodal je, da čeprav je to postopen proces, namerava LuckyStreak izdati nove igralniške igre v živo pogosteje.

"Naša razvojna ekipa je s tem opravila neverjetno delo in prepričan sem, da bodo naše stranke opazile povečanje vrednosti igralca, zahvaljujoč pomembnemu koraku naprej v igralni izkušnji in funkciji stav," je nadaljeval Cywier.

Po kampanji pred zagonom na 1XBet, vodilnem igralniškem mestu v živo, je nova igra LuckyStreak Baccarat končno na voljo v njegovem ogromnem omrežju iGaming. Nova igra Baccarat je bila sprva na voljo le igralcem 1XBet kot Baccarat Xclusive. To je del dolgoletnega odnosa med dvema velikanoma iGaminga, ki sega v leto 2016.

Ko je komentiral novo igro, je Ido Kamiel, COO LuckyStreak, odnos z 1XBet označil za "pomembnega". Operativni direktor je dejal, da podjetje tesno sodeluje z višjo ekipo pri 1XBet, kar vodi k izboljšani ponudbi vrednosti in uspešnemu partnerstvu za obe podjetji.

Kamiel je dodal:

"Zato je pomemben in povsem logičen korak, da jim ponudimo naše ekskluzivne igre in storitve kot dokaz naše zavezanosti inovacijam in našemu vrednotenju ključnih partnerjev. To je zadnji korak pri poglabljanju tega obojestransko koristnega in edinstvenega delovnega odnosa."

LuckyStreak načrtuje veliko presenečenj za igralce v svoji mreži igralnic v živo. Podjetje razvija funkcionalnost rezervirane tabele, ki omogoča upravljavci igralnic v živo ponuditi blagovne znamke in namenske igre z delivci v živo, kolikor dolgo želijo. To je lahko samo eno uro ali trajno.

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice