Postanite boljši igralec pri Mahjongu

Novice

2020-04-22

Že nekaj dni v tej igri lahko igralec naredi nekaj prilagoditev in izboljšav. Mahjong je razburljiva igra v spletnih in kopenskih igralnicah. Toda igralci se morajo učiti od drugih profesionalnih igralcev in izboljšati svoje veščine. Novinci morajo dobiti nasvete in izboljšati svoje veščine igre Mahjong.

Postanite boljši igralec pri Mahjongu

Izogibajte se želji po ločevanju ploščic

Ko igra Mahjong, mora posameznik držati ploščice skupaj. Če jih ločite, bo nasprotnik ponudil priložnost, da ve, kako je igralec razporedil svoje ploščice. Zato bo zmaga v igri težka. Nujno je preurediti ploščice v skupinah Pungs, Kongs in Chows.

Koncentracija igralca mora biti na brezplačnih ploščicah

Večina ploščic na Mahjongu je blokiranih med 144 ploščicami. Tako igralcem ni treba skrbeti zanje. Vendar se morajo osredotočiti na proste ploščice, da jih odstranijo in uskladijo. Prav tako lahko igrajo, ko obstaja možnost, da združijo ploščice in zmagajo.

Načrtuj vnaprej

V večini iger igralci dobro delujejo, ko načrtujejo. Ljudje bodo odkrili, da pri Mahjongu stvari niso drugačne. Igralci na srečo morajo pred igranjem te igre narediti ustrezne načrte. Igralec mora upoštevati posledice vsakega dejanja, ki ga izvede. Igralcem mahjonga lahko pomaga kritično mišljenje.

Razkritje preveč ploščic je tvegano

Igralci, ki imajo radi to igro, vedo, kako pomembno je ohraniti svoje ploščice, ne da bi jih o tem obvestili. Ko igralec pokaže svoje ploščice, bodo drugi igralci v tej igri vedeli, kaj lahko igralec igra. Torej bodo uporabili ploščice, ki jih imajo, da zagotovijo, da igralec izgubi to igro.

Jasen načrt napada

Igra mahjong za zmago zahteva usposobljene in izkušene igralce. Toda novinci lahko uspejo tudi v tej igri in osvojijo številne stave. Vse, kar potrebujejo, je razviti jasen načrt napada. Z dobro strategijo lahko igralec napade in veliko zmaga v Mahjongu.

Mahjong igra je zanimiva pred koncem

Bodite pozorni na vse ploščice, ki jih drugi igralci na srečo zavržejo. Igralec mora biti navdušen tudi nad ploščico, ki jo spusti. Lahko obdržite edinstvene ploščice in zavržete tiste, ki so jih drugi že zavrgli. Preostale karte bi lahko zadostovale za uničenje igre.

Vadba lahko naredi popolne igralce mahjonga

Če je igralec nov v tej igri, lahko redna vadba izboljša posameznika. Vendar je treba upoštevati osnovna pravila te igre. Začetniki lahko uporabijo te nasvete, da postanejo popolni igralci mahjonga. Naučijo se lahko predvideti poteze drugih igralcev.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice