Pragmatično igranje prinaša novo dimenzijo igralnice v živo z Mega Baccarat

Novice

2023-05-18

Benard Maumo

Pragmatic Play, vrhunski dobavitelj tehnologije v sektorju iGaming, je dodal Mega Baccarat svoji vedno večji zbirki igralniških iger v živo. To je hiter tempo igra bakara v živo kjer lahko igralci poberejo svoje dobitke, ko je vrženih kock osem ali devet, in tako aktivirajo Mega Round. Če ne uspe priti do naravnega, se začne krog klasične igre Baccarat.

Pragmatično igranje prinaša novo dimenzijo igralnice v živo z Mega Baccarat
  • Ko sklenete stavo, boste videli mega množitelje igre in izplačila na stavni plošči.
  • Če je mega krog aktiven, se sprožijo vsi mega množitelji, ki povečajo skupno izplačilo in igralcem omogočijo do 1000-kratne zmage.

Pragmatična igra igralcem igralnic v živo zagotavlja, da prijazni in profesionalni trgovci v živo gostite novo igro baccarat v živo v studiu, zasnovanem posebej za igranje baccarat. Podjetje pravi, da je studio zasnovan na privlačnem in preprostem uporabniškem vmesniku.

Podjetje dosledno prenavlja svojo vsebino igralnice v živo z obnavljanjem klasičnih iger, kot je Mega Baccarat, in dodajanjem svežih novih izkušenj. To se zgodi, ko podjetje še naprej gradi močna sodelovanja igralcev v več jurisdikcijah. Pred kratkim, podjetje je podpisalo pogodbo z bet365, vodilni spletno mesto igralnice v živo v Ontariu v Kanadi. 

Irina Cornides, glavna operativna direktorica pri Pragmatic Play, je komentirala objavo: 

"Mega Baccarat je vznemirljiv dodatek k našemu portfelju igralnic v živo, ki prinaša novo dimenzijo naši izvirni igri Baccarat, ki je še vedno priljubljena pri igralcih. Pri Pragmatic Play nenehno širimo ponudbo naših igralnic v živo z novimi vrhunskimi mizami, poglobljenimi igralnimi predstavami, in klasični naslovi s pridihom."

Pragmatic Play je prejel dvojno nagrado na Caribbean Gaming Show

V drugih novicah Pragmatic Play je podjetje nedavno osvojilo dvojno nagrado na prestižnem Caribbean Gaming Showu. Ta dogodek je od 2. do 4. maja potekal na Bahamskem rajskem otoku Atlantis. Pragmatic Play je moral premagati hudo konkurenco vodilnih predstavnikov industrije, da je zmagal v naslednjih kategorijah:

  • Najbolj dinamična širitev v panogi
  • Izvršni direktor leta LatAm Gaming (zmagal Victor Arias)

Victor Arisa, podpredsednik LatAm Operations v podjetju, je komentiral nagrade:

"Navdušeni smo, da smo osvojili dvojno nagrado na Caribbean Gaming Showu. Izredno trdo smo delali, da smo se pozicionirali kot vodilni dobavitelj v LatAmu, in zelo smo veseli, da smo prejeli priznanje z dvema zmagama na dogodku. To sta dve pomembni nagradi, ki sta bili dodani dvanajstim nagradam, osvojenim v treh letih delovanja Latam Huba."

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita