Novice

September 15, 2023

Pragmatic Play in William Hill krepita svoje partnerstvo, da vključita vertikalo igralnic v živo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Pragmatic Play, vodilni ponudnik vertikalnih igralnic v živo, je okrepil svoje dolgoletno sodelovanje z William Hillom, operaterjem prve stopnje, ki je del 888 Holdings. V skladu z razširjeno pogodbo bo operater v Združenem kraljestvu lansiral razvijalčeve privlačne igre z delivci v živo.

Pragmatic Play in William Hill krepita svoje partnerstvo, da vključita vertikalo igralnic v živo

Sporazum bo občutno povečal občinstvo Pragmatic Play igralnic v živo na William Hillu. Partnerstvo med obema velikanoma iGaming sega v leto 2017, ko sta podpisala pogodbo o integraciji nagrajenih spletnih igralnih avtomatov razvijalca.

Po navedbah razvijalca programske opreme so stranke regulirana igralnica v živo bo užival v svojem celotnem portfelju iger z delivci v živo. Igralci lahko pričakujejo klasike, kot so ruleta, baccarat in blackjack, ki jih pretakajo iz najsodobnejših studiev in jih gostijo profesionalni trgovci v živo.

Pogodba vključuje tudi dobaviteljeve oddaje iger v živo, vključno z najbolj uspešnimi naslovi, kot so:

  • Sweet Bonanza CandyLand
  • Mega kolo
  • Vegas Ball Bonanza

Vegas Ball Bonanza je najnovejša oddaja iger v živo, ki se je pridružila razvijalčevi vedno večji zbirki igre z delivci v živo. Igra, ki je bila predstavljena julija letos, gostuje v bleščečem studiu v živo, ki prinaša neskončen čar in razburjenje.

Prav tako velja sporazum z William Hill je najnovejši za razvijalca v Združenem kraljestvu. Pred kratkim, Pragmatična igra je bil zaposlen s širjenjem svojega dosega na več trgih, kot so Švica, Nizozemska, Švedska in Nemčija.

Irina Cornides, glavna operativna direktorica pri Pragmatic Play, je komentirala: 

"William Hill je ogromna globalna blagovna znamka, ki je ni treba predstavljati, in veseli smo, da lahko še naprej širimo naše obstoječe partnerstvo, da bi lansirali naš celoten portfelj igralnic v živo po Združenem kraljestvu. Od tradicionalnih naslovov do navpičnih hibridnih izdelkov, smo neizmerno ponosni, da ustvarjajo izjemne izkušnje in komaj čakajo, da jih dostavijo strankam William Hilla."

Richard Atkinson, globalni vodja igralnice v živo pri 888 Holdings plc, je dodal: 

"Ponudba trgovcev v živo Pragmatic Play je v celotni panogi dobro znana kot napredna in najvišja kakovost. Šest let smo tesno sodelovali in veselimo se nadaljnjega dviga našega partnerstva z dodatkom izdelkov Pragmatic Play Casino v živo kot oba še naprej rasteva."

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice