Pragmatic Play

November 24, 2020

Pragmatic Play lansira Book of Kingdoms

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatična igra je eden najboljših ponudnikov vsebin v industriji iger na srečo in je pravkar razvil novo režo ki jo lahko igra vsak, ki se imenuje Book of Kingdoms. To je partnerstvo z Reel Kingdom. Ta igralni avtomat vas bo popeljal v skrivnostno puščavsko mesto, kjer boste iskali skrivnostno knjigo, to je simbol Scatter na tem slotu.

Pragmatic Play lansira Book of Kingdoms

Odkrijte več o tej reži

Če lahko na kolutih pristanete tri ali več iz Book of Kingdom, boste aktivirali brezplačne vrtljaje. Tako naključno izbrani simbol postane razširitveni simbol na kolutih. Ni nujno, da so ti razširitveni simboli na sosednjih kolutih za plačilo v načinu brezplačnih vrtljajev.

Book of Kingdoms ima tudi funkcijo, imenovano "drži in zmagaj", bonus na kovance, ki se sproži, ko 5 ali več kovancev pristane na kolutih. Igralci dobijo nato še 3 vrtljaje, da lahko najdejo več kovancev, pri čemer se štetje ponastavi z vsakim najdenim kovancem.

Pri rednem vrtenju obstaja možnost, da osvojite manjše, velike ali mega jackpote, medtem ko so v donosnem bonus krogu. Neverjetni Mega Jackpot lahko igralcem prinese do x1000 njihove stave, medtem ko največji množitelji dosežejo x20.000.

Mnenje Lene Yasir

Podpredsednica pri Pragmatic Play, Lena Yasir, je dejala, da je Book of Kingdoms še en fantastičen dodatek k njihovemu portfelju, ki je bil zgrajen v sodelovanju z Reel Kingdom, ki še naprej ponuja neverjetne igre za igralce vseh okusov. Lena Yasir je dodala, da so vso svojo ustvarjalno vsebino postavili pred svoje načrte in vsekakor je neverjetno videti, da njihov pristop z več izdelki pridobiva pohvale in oboževalce po vsem svetu. Veselijo se, da bo Book of Kingdoms še en fantastičen dodatek k njihovi ponudbi.

Zakaj izbrati Pragmatic Play

Pragmatic Play je eden vodilnih v industriji iger na srečo. Ima neverjeten sloves, kar je vsekakor normalno, saj za svoje operaterje ponuja vrhunske igre. Osvojil je veliko igralcev po vsem svetu in to je velika prednost. To je zagotovo znamka, ki je na trgu že dolgo in res ve, kaj počne.

Če želite igrati visokokakovostne igre, s katerimi se boste zelo zabavali, potem lahko zaupate Pragmaticu, da vam jih zagotovi. Zagotovo boste zadovoljni z vsemi igrami, ki jih razvija ta ponudnik, tako da vam ni treba skrbeti. Izbira Pragmatic Play je prava izbira. In z veseljem se boste tako odločili.

Igrajte najboljše igre

S pomočjo Pragmatic Play lahko igrate najbolj neverjetne igre igralnica v živo. Od igre v živo do jackpo ts, ta ponudnik razvija veliko iger, kar je vsekakor velika prednost za igralce. Preizkusili boste lahko različne vrste iger, če jih ima igralnica, v kateri ste registrirani. Če ne, potem lahko vedno poskusite demo.

Nekaj, kar počne Pragmatic Play, je izdajanje od 4 do 5 iger na mesec. Vrsta igre bo odvisna od marsičesa. Seveda pa lahko pričakujete najvišjo kakovost kot vedno. Te igre so preprosto najboljše in pri njih se lahko zelo zabavate.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice