Pragmatic Play

October 23, 2020

Pragmatic Play lansira nov video igralni avtomat

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatična igra je predstavil svoj najnovejši naslov, imenovan 5 Lions Dance, in to je preprosto neverjeten igralni avtomat. Ima več kot 5 kolutov in 1024 načinov za zmago. Ima orientalsko temo, ki jo imajo radi številni igralci, na voljo pa sta tudi 2 bonus funkciji.

Pragmatic Play lansira nov video igralni avtomat

Med igranjem funkcije Lion Reel se bosta 1 in 2 koluta združila, da bi ustvarila velik potencial za zmago. To se zgodi le, če se pri katerem koli vrtenju pojavijo 3 simboli Lion Reels. Ko se to zgodi, lahko igralci zmagajo do 200-kratnik svojih vložkov. Brezplačni vrtljaji se sprožijo, ko pristanejo 3 razpršeni igralci, kar omogoča najmanj 10 brezplačnih vrtljajev.

Pristanek simbola levje glave bo simbole spremenil v ujemajoče se, kar pomeni, da bodo igralci imeli veliko boljše izplačilo.

Kaj pa RTP?

Ta igralni avtomat ima RTP 96,5 % in ima potencialni največji dobitek 2.700-kratni vložek. Vsako veliko zmago bodo spremljali levi, ki bodo plesali na kolutih. Melissa Summerfield, ki je glavna komercialna direktorica za Pragmatic, je komentirala, da je 5 Lions Dance neverjeten dodatek njihovemu portfelju, saj želijo razširiti svoj lastni, da bi pritegnili igralce vseh demografskih kategorij.

Vsekakor še naprej sledijo neverjetni in tudi impresivni stopnji proizvodnje iger, saj zdaj proizvajajo 5 iger na mesec, ki jih razvija njihova ekipa. Upajo, da bo ta novi igralni avtomat uspešen med njihovimi igralci.

Začetek igre Broadway Gaming

Poleg neverjetne zasedenosti, ki jo imajo, saj Pragmatic Play razvija 5 slotov na mesec, so pravkar zagnali eno največjih bingo omrežij v Združenem kraljestvu, imenovano Broadway Gaming. Pogoji so zelo preprosti: Pragmatic Play bo edini ponudnik za 5 operaterjevih bingo podjetij, vključno z Bingo Diamond, Rosy Bingo, Glossy Bingo, Dotty Bingo in Butlers Bingo.

Melissa Summerfield je o tem povedala, da so navdušeni, da lahko vidijo svoje izdelke pri enem najboljših in najbolj znanih operaterjev binga na trgu Združenega kraljestva. To, da vas je Broadway Gaming izbral med več dobavitelji in biti njihov ekskluzivni ponudnik binga, je še en impresiven dogodek za blagovno znamko in vsekakor priznanje njihovemu trdemu delu in inovativnosti. V zadnjem času so sklenili več partnerstev s številnimi operaterji, da bi bili njihov ponudnik binga. Povezali so se z Lottolandom, PlayOJO in drugimi.

Znamka Broadway Gaming je splošno znano, ker imajo veliko in zvesto bazo igralcev in vsi pričakujejo visokokakovostno igralno izkušnjo, kar bo to partnerstvo še okrepilo.

Ponudba binga, ki jo ponuja Pragmatic Play, vključuje več različic, kot so 90, 80, 75 in 30 žogice, z najnovejšo in ekskluzivno različico, Bingo Blast. Obstaja celo mobilna igra bingo, ki je neverjetno hitra in popolna za igralce, ki želijo igrati na poti. Torej, če želite igrati zunaj doma, potem je to mogoče.

Kaj čaka Pragmatic Play? David Butler, ki je glavni izvršni direktor te blagovne znamke, je dodal, da je bila po ocenjevanju več izdelkov in tudi ponudnikov prevzem binga Pragmatic playa prek neposredne integracije največja odločitev in zanje predstavlja velik korak. Njihovi igralci želijo samo vrhunske igre in izdelki Pragmatic Play zagotovo presegajo njihova in igralčeva pričakovanja.

Zelo so navdušeni in komaj čakajo, da vidijo, kako se bodo igre znamke obnesle z njihovimi blagovnimi znamkami in mrežo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice