Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

2023-05-25

Benard Maumo

Pragmatic Play, dobavitelj igralniške igre v živo, je dodal zelo priljubljeno družabno igro Snakes & Ladders v svojo zbirko igralnic v živo, potem ko je najavil začetek igre Snakes & Ladders Live. To je vznemirljiva predstava v živo, ki združuje izkušnjo klasične družabne igre z očarljivim okoljem igralnice v živo. Ta popolnoma nova igra igralcem obljublja dinamično, hitro igranje z mešanico tradicionalnih in sodobnih komponent igre.

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Igralci bodo med glavnim načinom igre uporabili do štiri kocke, pri čemer bo vsaka prikazovala edinstvene simbole, vključno z:

  • Diamant
  • zvezda
  • ST (kačji totem)
  • SL (kače in lestve)

Če igralci zberejo 2+ simbola diamanta ali zvezde, jih bo igra nagradila z množitelji. Najvišji množitelj je 20x, ki ga lahko pridobite tako, da zberete štiri zaporedne zvezdice ali tri zvezdice in en diamant.

Igralci lahko tudi odklenejo bonus igro Snakes & Ladders po vrženju dveh simbolov SL. Ta bonus igra se igra na tipični plošči velikosti 8x8, kjer peta kocka določa število metov v krogu. Sledite ikonskim elementom v igri, ki lahko pomagajo ali ovirajo vaš napredek proti 10.000-kratni najvišji nagradi.

Medtem lahko igralci, ki zavrtijo 3+ simbole ST, odklenejo bonus igro Snake Totem. Ta bonus igra vas bo popeljala skozi različne ravni, kjer boste našli množitelje, ki lahko dosežejo 2000-kratni vložek. 

Na splošno je Snakes & Ladders Live odličen dodatek k vedno večji zbirki iger delilcev v živo Pragmatic Play. Pred kratkim, podjetje je objavilo Mega Baccarat, hitra oddaja iger, ki igralcem omogoča regulirana spletna mesta igralnic v živo igrati v namensko zgrajenem studiu. 

Te igre bodo dodatno okrepile zbirko podjetja, ki vključuje najbolj uspešne igre, kot so:

  • Sweet Bonanza CandyLand
  • PowerUp ruleta
  • Mega Baccarat
  • Speed Auto Roulette

Irina Cornides, glavna operativna direktorica pri Pragmatična igra, komentiral:

"V skladu z našim pristopom pri Pragmatic Play, da zasukamo, preoblikujemo in dvignemo vsebino, Snakes & Ladders Live ujame zabavo in domačnost izvirne družabne igre v imerzivni igralniški predstavi v živo. Ne samo, da Snakes & Ladders Live združuje nostalgično temo s sodobnim , privlačnega igranja, ponuja pa tudi velik največji dobitek, do 10.000-kratno igralčevo stavo. Upamo, da se bodo igralci ob igranju naše nove oddaje iger tako zabavali, kot smo se mi pri ustvarjanju."

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice