Novice

May 25, 2023

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatic Play, dobavitelj igralniške igre v živo, je dodal zelo priljubljeno družabno igro Snakes & Ladders v svojo zbirko igralnic v živo, potem ko je najavil začetek igre Snakes & Ladders Live. To je vznemirljiva predstava v živo, ki združuje izkušnjo klasične družabne igre z očarljivim okoljem igralnice v živo. Ta popolnoma nova igra igralcem obljublja dinamično, hitro igranje z mešanico tradicionalnih in sodobnih komponent igre.

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Igralci bodo med glavnim načinom igre uporabili do štiri kocke, pri čemer bo vsaka prikazovala edinstvene simbole, vključno z:

  • Diamant
  • zvezda
  • ST (kačji totem)
  • SL (kače in lestve)

Če igralci zberejo 2+ simbola diamanta ali zvezde, jih bo igra nagradila z množitelji. Najvišji množitelj je 20x, ki ga lahko pridobite tako, da zberete štiri zaporedne zvezdice ali tri zvezdice in en diamant.

Igralci lahko tudi odklenejo bonus igro Snakes & Ladders po vrženju dveh simbolov SL. Ta bonus igra se igra na tipični plošči velikosti 8x8, kjer peta kocka določa število metov v krogu. Sledite ikonskim elementom v igri, ki lahko pomagajo ali ovirajo vaš napredek proti 10.000-kratni najvišji nagradi.

Medtem lahko igralci, ki zavrtijo 3+ simbole ST, odklenejo bonus igro Snake Totem. Ta bonus igra vas bo popeljala skozi različne ravni, kjer boste našli množitelje, ki lahko dosežejo 2000-kratni vložek. 

Na splošno je Snakes & Ladders Live odličen dodatek k vedno večji zbirki iger delilcev v živo Pragmatic Play. Pred kratkim, podjetje je objavilo Mega Baccarat, hitra oddaja iger, ki igralcem omogoča regulirana spletna mesta igralnic v živo igrati v namensko zgrajenem studiu. 

Te igre bodo dodatno okrepile zbirko podjetja, ki vključuje najbolj uspešne igre, kot so:

  • Sweet Bonanza CandyLand
  • PowerUp ruleta
  • Mega Baccarat
  • Speed Auto Roulette

Irina Cornides, glavna operativna direktorica pri Pragmatična igra, komentiral:

"V skladu z našim pristopom pri Pragmatic Play, da zasukamo, preoblikujemo in dvignemo vsebino, Snakes & Ladders Live ujame zabavo in domačnost izvirne družabne igre v imerzivni igralniški predstavi v živo. Ne samo, da Snakes & Ladders Live združuje nostalgično temo s sodobnim , privlačnega igranja, ponuja pa tudi velik največji dobitek, do 10.000-kratno igralčevo stavo. Upamo, da se bodo igralci ob igranju naše nove oddaje iger tako zabavali, kot smo se mi pri ustvarjanju."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice