Pragmatic Play

November 13, 2020

Pragmatic Play ustvari novo režo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatična igra je znan po tem, da je danes eden najboljših producentov na svetu, kar je povsem normalno. Razvijajo se neverjetno igre z visokokakovostno in vrhunsko tehnologijo, tako da lahko igralci koristijo od njih. Ta novi avtomat ni nobena izjema in očitno je tisti, ki ga bodo igralci oboževali in ga lahko igra vsak, če je registriran na spletna igralnica ki ima Pragmaticove igre.

Pragmatic Play ustvari novo režo

Nova reža

Novi režo se imenuje Dragon Tiger in ima prikaz 4x5, 1024 plačilnih linij, ki imata dve zveri v dvoboju. Ta slot bo igralce veliko nagradil, če bodo imeli srečo, zato pričakujte dobro izplačilo od tega.

Koluti so polni zlatih živali in tam je tudi divji simbol. Vendar pa je najboljši simbol Dragon Tiger bonus, saj zažene način brezplačnih vrtljajev. Potrebujete le dva ali več od teh, da pristanete, medtem ko igrate brezplačne vrtljaje, nato pa ste nagrajeni z več brezplačnimi vrtljaji.

Med bonus funkcijo ima vsak divji pristanek priložen množitelj do 5x, z dodatnimi divjimi znaki, ki vodijo do večjega množitelja. Ti bodo trajali samo za vrtenje, vsi dobitki na tem vrtenju pa bodo dejansko pomnoženi s celotnim zneskom.

Mnenje Melisse Summerfield

Melissa, ki je vodja komercialne ponudbe pri Pragmaticu, je izjavila, da njihova ponudba igralnih avtomatov ohranja raznolikost in da so zagotovo navdušeni, da so ta igralni avtomat z orientalsko tematiko dodali svojemu fantastičnemu in prefinjenemu portfelju. Z divjimi, ki med igranjem ponujajo izjemne množitelje Brezplačni vrtljaji, ta igralni avtomat svojim oboževalcem ponuja nepozabno izkušnjo, ki je ne bodo pozabili. To je gotovo.

Zakaj je Pragmatic Play ena najboljših blagovnih znamk

Trenutno Pragmatic Play poleg novih ponuja do 5 slotov na mesec igralnica v živo igre in bingo igre prek svoje večvertikalne ponudbe. Do celotnega portfelja blagovne znamke je mogoče dostopati prek edinstvene integracije API-ja, kar je korist za igralce in samo blagovno znamko.

Če iščete enega najboljših razvijalcev na svetu, ki vsak mesec proizvaja igre in vas ne bo razočaral, je Pragmatic Play prava izbira za vas.

O pragmatični igri

Ta blagovna znamka je bila ustanovljena leta 2015 na Malti in se od takrat širi po vsem svetu, ne da bi se ustavljala. Sklenil je dogovore z nekaterimi največjimi podjetji, ko gre za igre na srečo. Njegove igre so prevedene v več kot 26 različnih jezikov, kar je povsem naravno, saj ima veliko igralcev iz številnih držav.

Njegove igre so razvite v HTML5, kar pomeni, da lahko vsak, ki ima pametni telefon ali tablico, zelo enostavno igra Pragmaticove igre. Ni vam treba prenesti aplikacije ali česa podobnega. Samo, da obiščete spletno stran, se prijavite in nato morate izbrati igro, ki jo želite igrati. To je zelo preprosto in to lahko storite v nekaj minutah.

Poleg tega, da je prej in tudi letos prejel več nagrad, Pragmatic Play še vedno raste in ne pričakuje, da se bo upočasnil. Nasprotno.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice