Pragmatic Play

November 22, 2020

Pragmatic Play's gre v živo z BGO

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

To neverjetno podjetje je z BGO preneslo celoten svoj portfelj. Zdaj pa to igralnica v živo bo imel ves dostop do celotne ponudbe dobavitelja, kot je njihov lansiranje Pirate Gold Deluxe, pa tudi do slavne serije John Hunter in divje znane in večkrat nagrajene Wolf Gold. Pragmatic bo BGO zagotovil tudi celoten nabor orodij za igranje iger, imenovanih Enhance, ki zagotovo dokazano spodbujajo angažiranost igralcev ter povečujejo pridobivanje in zadrževanje.

Pragmatic Play's gre v živo z BGO

Mnenje Melisse Summerfield

Melissa je povedala, da ima BGO neverjeten stabilen ugled kot eden od hitro rastočih operaterjev in da so zagotovo zelo veseli sodelovanja s to blagovno znamko. Ker njihov portfelj še naprej raste iz dneva v dan s fantastično hitrostjo s 5 igralnimi mesti na mesec, ki so privlačni za različne starosti in različne okuse, in to je posel, ki omogoča, da Pragmatic Play doseže veliko širšo publiko, ki je velika korist.

Mnenje Andyja Dymocka

Produktni direktor pri BGO je izjavil, da portfelj slotov iz Pragmatična igra ponuja široko paleto vsebin in z veseljem jih ponudijo svojim igralcem. Z okusi strank, ki se vedno spreminjajo, pragmatična igra'njegov portfelj ponuja neverjetno izbiro iger, skupaj s svojim kompletom orodij Enhance, je zdaj mogoče, da svojim igralcem ponudijo še boljšo izkušnjo igralnic.

Dati priložnost temu poslu

Če želite igrati najboljše igre v fantastični spletni igralnici, izberite BGO casino in tudi Pragmatic Play igre, saj je to najboljša izbira, ki jo lahko naredite. Zato je okoli tega partnerstva velika popularnost, kar je nekaj zelo dobrega. To pomeni, da imajo igralci absolutno radi ti dve blagovni znamki in so pripravljeni preizkusiti njihovo spletno igralnico in igre.

Imate priložnost igrati nekaj najboljših iger prek BGO, ki je zelo poznana igralnica. Če ste si to kdaj želeli, potem je to vaša priložnost in nimate česa izgubiti. Pravzaprav imaš vse za zmago. Zato je vsekakor zelo priporočljivo, da čim prej preizkusite igre Pragmatic Play. To so najboljše in presenečeni boste nad vrhunsko kakovostjo.

O BGO

BGO je spletna igralnica, kjer je glavna igra reže. Imajo tudi druge igre, kot so jackpoti, namizne igre, poker in igre v živo. Ta blagovna znamka uporablja programsko opremo WagerWorks za svoje namizne igre in programsko opremo NetEnt za igralne avtomate. Manjka jim 24/7 storitev za stranke, kar igralci v resnici ne cenijo.

To je vsekakor dobra spletna igralnica, ki obstaja že nekaj časa in ji lahko zaupate. Na spletu lahko najdete povratne informacije o nekaterih ljudeh s slabo izkušnjo, vendar se to zgodi v vsaki igralnici.

O pragmatični igri

Pragmatic Play ima svoj sedež na Malti in zagotovo osvaja pravo širitev po vsem svetu, kar je bistveno. Na mesec je lahko ponudil 5 iger, od igralnih avtomatov do iger v živo in še veliko več. Vse njegove igre so zdaj razvite v HTML5, kar pomeni, da se lahko igrajo na pametnih telefonih, poleg tega, da so zmožne biti na računalnikih.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice