Pragmatic Play

October 26, 2020

Pragmatična igra kot glavni sponzor

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

pragmatična igra, ki je eden najboljših ponudnikov vsebin v industriji iger na srečo, bo glavni sponzor za splošno znane nagrade EGR Operator Awards 2020. To je za to znamko seveda več kot zasluženo, saj so vedno opravili odlično delo.

Pragmatična igra kot glavni sponzor

Ta dogodek se bo zgodil tako rekoč na dan 11. novembra letos in kot vedno gre za najbolj priljubljene in največje blagovne znamke v igralnica v živo, sportsboo k in affiliate sektor bodo sodelovali, saj želijo domov odnesti le eno od več kot 20 častnih nagrad, ki bodo podeljene tisti večer.

EGR je znano, ker prirejajo najuspešnejše in tudi zanimive dogodke in očitno je, da ta ne bo izjema. Program je poln zanimivih panelov in govorila bo celo Lena Yasir, podpredsednica iz Pragmatic Play.

Misel industrije!

Roxana Nazalu, vodja marketinga pri Pragmaticu, je izjavila, da je ta dogodek, podelitev nagrad EGR Operator Awards, prepoznaven dogodek, ko gre za industrijo iger na srečo in da jim je privilegij, da so sponzor, hkrati pa so sposobni podpirati lastne partnerje operaterja.

Roxana je še povedala, da je možnost, da si je že ogledala produkcijo identičnih dogodkov s strani EGR, v znamki popolnoma prepričana, da bo ta dogodek poln najboljših in zanimivih tem in da bo Pragmatic Play zagotovo sodeloval pri tem. To bo neverjetna priložnost za Pragmatic Play, da predstavi nekaj prihajajočih iger, ki so jih razvili in razvijajo, kot so igre v živo, ki bodo zagotovo uspele med igralci in operaterji.

Zakaj je bila izbrana Pragmatic Play?

Pragmatic Play je eden najboljših in največjih ponudnikov na svetu. Izbrani so bili iz več razlogov:

  • Zaradi njihovih visokokakovostnih iger, ki jih imajo radi vsi
  • Ker vedno znova lansirajo nove igre za svoje igralce in seveda za svoje stranke, kar je vsekakor velika prednost
  • Ker imajo na voljo široko paleto iger, od igralnih avtomatov, do igralnice v živo in tudi do binga in še veliko več. Vsi so na voljo prek ene same platforme
  • Ker je njihovo vsebino mogoče predvajati na več napravah, njihove igre pa si lahko ogledate v več jezikih in valutah, ki so na voljo

Seveda to ni nov razvijalec. Obstaja že nekaj časa. Tisti, ki se ukvarjajo z igrami na srečo, zagotovo poznajo ime Pragmatic Play, saj je ena najbolj znanih blagovnih znamk na tem svetu. To je blagovna znamka visokega cenovnega razreda, ki lahko veliko ponudi, zlasti operaterjem in igralcem.

Izberite le najboljše

Če iščete zabavo v spletni igralnici, vendar ne veste, v kateri igralnici, potem je najboljše, kar lahko storite, da izberete tisto, ki ima igre iz Pragmatica. To je zagotovo najboljša izbira, ki jo lahko naredite. Ne samo zato, ker so njihove igre popolnoma poštene, ampak tudi zato, ker boste vsak mesec imeli nove igre.

Ta znamka je zagotovo osvojila številne igralce in tudi vi boste eden izmed njih. Zato ne mislite, da ta znamka ni vredna vašega časa. Vredni so toliko več. Vsekakor so eni najboljših in zato so eni izmed vodilnih na trgu iger na srečo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice