Pragmatic Play

December 11, 2021

Pragmatična igra Sodelovanje s Coolbet

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Eden najuspešnejših in najbolj prepoznavnih ponudnikov v igralništvu, Pragmatic Play, je pred nekaj meseci uradno objavil načrte za sodelovanje s Coolbet – enim izmed najbolje ocenjenih ponudnikov spletnih igralnih avtomatov. 

Pragmatična igra Sodelovanje s Coolbet

Skupaj obljubljajo, da bodo igralcem spletnih igralnic v živo predstavili nove produkte. Prihajajoči projekti so že pričakovani kot najbolj inovativne in impresivne igre na srečo, ki jih je industrija spletnih igralnic kadar koli ponudila svojim strankam.

Pregled sodelovanja

Znane blagovne znamke so sklenile dogovor o neposrednem sodelovanju, da bi njihove stranke imele največ koristi od neposrednega dostopa do teh igralnih avtomatov in igralniških produktov v živo. Seveda bo sodelovanje omogočilo tudi neposreden dostop do blagovnih znamk` zimzelene klasike, kot je različica z dvema kartama priljubljene igralniške igre v živo kot sta Baccarat in Blackjack. In seveda bodo igralci uživali v spletnih različicah Dragon Tiger in Mega Roulette.

Prihajajoče sodelovanje naj bi postalo preskok za celotna industrija spletnih igralnic v živo saj so razvijalci že napovedali nekatera načela in usmeritve prihajajočega projekta. Predvsem pa se bodo večinoma osredotočili na popolnoma prilagodljivo izkušnjo in tehnologije, ki bodo omogočile, da bo spletna igralnica v živo bolj poglobljena, kot je bila kdaj prej.

Čeprav je precej pričakovano, prihajajoče sodelovanje ni edini velik korak, ki ga je Pragmatic Play naredil v zadnjem času. Z razvojem industrije spletnih igralnic je podjetje pridobilo dostop do možnosti mreženja in sodelovanja, ki so mu omogočile dostop do skupnega evropskega in tudi svetovnega trga iger na srečo.

Kar zadeva Coolbet, družba trdi, da njen cilj ni le, da bi igralnica postala zabavna in nemotena za igralce, temveč tudi nadaljevanje podpiranja športnih skupnosti, ki lokalnim športnikom ponujajo dostop do naprednega usposabljanja in izobraževalnih programov.

Pragmatic Play trdi, da podjetje podpira te natančne vrednote in sodeluje s Coolbet kot eno od imen v svetu iger na srečo, ki uteleša in promovira isto idejo kot svetVodilni razvijalec e-slotov.

Končne misli

Gre za prvo izkušnjo sodelovanja med obema velikanoma v igralniški industriji, ki je do zdaj praktično delovala na različnih področjih. Njihovi predstavniki priznavajo, da bo prihajajoče sodelovanje vznemirljiva izkušnja in tudi priložnost za raziskovanje novega trga z roko v roki z zanesljivim in uspešnim partnerjem.

CoolbetPredstavniki tudi trdijo, da vidijo priložnost, da svojim strankam predstavijo napredno izkušnjo e-slotov, kot enega od primarnih ciljev prihajajočega sodelovanja.

"Kazino v živo Pragmatic Play ponuja vrsto visokokakovostnih izkušenj in komaj čakamo, da vidimo, kako ga sprejema naše občinstvo." – pravi Patrik Backlund, Coolbetov vodja igralnic in iger

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik
2024-04-03

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik

Novice