Novice

April 13, 2023

Pragmatično igrajte in osvojite Prêmios za sodelovanje v Braziliji

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatična igra, vodilni tehnološki dobavitelj, je pred kratkim podpisal več strateških pogodb s številnimi brazilskimi operaterji. Win Premios je zadnji brazilski operater, ki sodeluje s Pragmatic Play v gosto poseljeni regiji.

Pragmatično igrajte in osvojite Prêmios za sodelovanje v Braziliji

Po dogovoru bodo igralci Win Premios dostopali do igralnih avtomatov Pragmatic Play, igralniške igre v živoin vsebino o virtualnih športnih stavah. Dogovor zajema dva najnovejša igralna mesta podjetja, vključno z Wild Wild Bananas in Mammoth Gold Megaways. Ljubitelji igralnih avtomatov bodo igrali tudi večkrat nagrajene igre, kot sta Sugar Rush in Gates of Olympus. 

Poleg tega bodo igralci pri Win Premios igrali Pragmatic Play's Live Sweet Bonanza CandyLand in Mega Wheel, priljubljena oboževalca na najboljše spletne igralnice v živo. Sporazum zajema tudi priljubljene klasike namiznih iger, kot sta blackjack in ruleta. 

Stavni navdušenci Win Premios bodo imeli dostop do izdelkov Virtual Sports, vključno s Force 1 in Horse and Greyhound Racing. Ti izdelki za stave jim omogočajo, da izkusijo izbor stavnih trgov, hkrati pa zagotavljajo podrobne 3D upodobitve. 

Brazilija je pomemben trg za Pragmatic Play v Latinski Ameriki, saj podjetje s svojimi igrami v tej regiji doživlja velik uspeh. Podjetje je pred kratkim sklenilo številne pogodbe o sodelovanju z operaterji, kot so XSA Sports, SA Esportes in Aposta Certa. 

Victor Arias, podpredsednik latinskoameriških operacij Pragmatic Play, je komentiral: "Win Prêmios je še ena vodilna blagovna znamka, s katero smo veseli partnerstva. Moč naše večvertikalne ponudbe je bila ključna v skoraj vseh naših nedavnih komercialnih sporazumih in ta nadaljuje ta pozitivni trend."

Z njihove strani je tiskovni predstavnik Win Prêmiosa pripomnil: "To, da imamo na voljo nabor neverjetnih iger Pragmatic Play, je za nas zelo pomembno, da ohranimo svojo konkurenčno prednost na trgu, kjer je velika konkurenca. Nagrajene igre, ki jih bomo imeli, so ključnega pomena za ohranitev igralec, ki ga že imamo, in pritegne zelo pomembne nove stranke."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Katere nove vrste bonusov v igralnicah v živo naj pričakujemo leta 2024
2024-01-10

Katere nove vrste bonusov v igralnicah v živo naj pričakujemo leta 2024

Novice