Novice

July 22, 2021

Prednosti in slabosti igranja v igralnici v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Internet se je spremenil v svet, poln učnih virov. Igralci lahko zdaj dostopajo do več nasvetov o igralnicah v živo, ki jim pomagajo izkopati popolno igralnico v živo in premagati prednost hiše. Seveda boste dobili tudi številne preverjene trike, s katerimi se boste izognili nadležnim spletnim prevarantom.

Prednosti in slabosti igranja v igralnici v živo

Toda preden se naučite, kako igrajte v igralnicah v živo, morate najprej vedeti, v kaj se spuščate. Kakšne so torej poleg neštetih ugodnosti igralnic v živo, kakšne so slabosti pridružitve sobi za distribucijo v živo? To vodilo razpakira vse.

Prednosti igranja v igralnici v živo

Tukaj so največje prednosti igranja v igralnicah v živo.

Pravi nasprotniki

Eden od glavnih razlogov, zakaj so spletna mesta za igre v živo vedno bolj priljubljena, je ta, da ponujajo realistično igralno izkušnjo. Kot morda že veste, dobro obveščeni in profesionalni krupjeji iz resničnega življenja upravljajo prodajne prostore v živo. Trgovci pomagajo igralcem, da se počutijo udobno, tako da podpirajo igralce začetnike, kjer je to potrebno, in odkrivajo goljufije. Ne pozabite, da nekatere igralniške igre v živo omogočajo kar 10 do 12 igralcev.

Igrajte kjerkoli in kadarkoli

Ta se morda sliši nekoliko očitno. Kljub temu je to vredno omeniti, še posebej, če ste še vedno obtičali s tistimi tradicionalnimi izleti v igralnice. Glede na to so igralnice v živo na voljo za igranje na katerem koli računalniku ali pametni napravi, ki ima internetno povezavo. Vse, kar igralec potrebuje, je zanesljiv internetni vir in napolnjena baterija, ko uporablja pametni telefon in prenosnik. In za razliko od kopenskih igralnic, so ta mesta za igre na srečo vedno odprta 24 ur na dan.

Bonusi in promocije igralnic v živo

Kdaj vam je nazadnje vaša najljubša kopenska igralnica ponudila spodbudo poleg običajnih pijač? No, v najboljših igralnicah v živo so bonusi in promocije v bogati ponudbi. Za nove igralce boste prejeli bonus za tekmo ali nagrado brez pologa. Če ste zvest igralec, bodo kmalu na voljo vračilo denarja, bonus za polog ali povabilo na turnir.

Varno in pošteno igranje

Eden najbolj zavajajočih mitov o igralnicah v živo je, da so igre prirejene v korist hiše. Nasprotno pa so igralniške igre v živo popolnoma poštene. Kot v vsaki osebni igralnici se igranje dogaja tik pred vami v realnem času. Da bi to dokazali, ima večina igralniških studiev v živo v ozadju televizijske zaslone, kjer lahko igralci spremljajo globalne novice, ko se dogajajo. Skratka, predvajanje igralniških iger v živo poteka v realnem času.

Slabosti igranja v igralnici v živo

Tukaj je nekaj pomanjkljivosti igranja v igralnicah v živo.

Omejena zbirka iger

Igralnice v živo so precej omejene glede iger, ki so na voljo. Te igralnice pogosto ponujajo samo standardne različice namiznih iger, kot so blackjack, poker, ruleta, baccarat, craps, itd. Zanimivo je, da je Evolution Gaming naredil pomemben korak k uvedbi prvega video igralnega avtomata v živo po lansiranju Gonzo's Treasure Hunt, ki ga nadzoruje VR. Kljub temu večina razvijalcev iger še ni pripravila slotov v živo.

Tehnične težave

Včasih je lahko igralnica v živo počasna in nadležna. Igralnice s trgovci v živo običajno prenašajo svoje igre iz studiev po vsem svetu. Zato so tehnične težave pogoste. Toda preden pokažete s prstom, se prepričajte, da uporabljate tehnično napreden pametni telefon ali računalnik. Tudi vaša Wi-Fi ali podatkovna povezava mora biti trdna in dovolj hitra.

Visoke meje stav

Ne, ta članek ne pravi, da boste potrebovali 100 $ za stavo na eno igro pokra. Namesto tega igre z delilci v živo običajno zahtevajo nekaj več dolarjev za stavo, za razliko od iger RNG. Običajno je najnižja stava nastavljena na 5 $, čeprav se lahko le redki znižajo na 1 $. Zdaj pa primerjajte to z večino namiznih iger RNG, ki igralcem omogočajo stave s samo 0,20 $.

Zaključek

Igralnice v živo so zagotovo prihodnost spletnih iger na srečo. Dejstvo, da se igralci iger lahko srečajo in se spopadejo v realnem času, je pomemben plus. Toda preden se preveč navdušite, ne pozabite, da je minimalna stava nekoliko višja, ker je vzdrževanje teh igralnic dražje. Torej, ste pripravljeni?

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik
2024-04-03

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik

Novice