Novice

July 24, 2021

Preizkušeni in resnični nasveti za več jackpotov za video poker

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Med Igre na srečo v igralnicah v živo, igralci imajo samo dve možnosti; poiščite manj običajne velike zmage ali se zadovoljite z majhnimi, pogostimi zmagami. na primer blackjack in baccarat igralci večino časa zmagajo, vendar denar ne spremeni življenja.

Preizkušeni in resnični nasveti za več jackpotov za video poker

Po drugi strani pa imajo igralci video pokra in igralnih avtomatov raje velik rezultat, čeprav so zmagi redkejši. Običajno so največji dobički v teh igrah jackpoti. Torej, kako natančno zmagate na ogromnih jackpotih za video poker? Ta članek vsebuje nekaj nasvetov!

Kako so nastavljeni jackpoti za video poker

Ne glede na to, ali si igranje pokra v igralnici v živo ali kopenski igralnici, je royal flush premium kombinacija. Z drugimi besedami, pridobitev te kombinacije vam lahko prinese največjo nagrado v igri, to je jackpot. Toda za dosego kraljevega flusha mora vaša roka sestavljena iz petih zaporednih kart podobne barve. Aranžma se začne od 10 pa vse do Asa.

Medtem kraljevi flush izplača 4000 kovancev za vsako stavo na pet kovancev (1,25 $). V zameno vam to prinese skupno 1000 $. Poleg royal flush-a lahko dosežete tudi velik dobitek z naslednjimi rokami:

  • Štirje asi - 100 $
  • Straight flush – 62,50 $
  • Štiri od 2s do 4s - 50 $
  • Štiri petice do kraljev - 31,25 $
  • Polna hiša - 10 $
  • Splakovanje - 6,25 $
  • Naravnost - 5 $
  • Tri vrste – 3,75 $
  • Dva para - 2,50 $

Kako osvojiti jackpot

Kot morda že veste, oditi z jackpoti za video poker ni škoda. Vendar pa obstaja nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali postati zmagovalec.

Igranje največ kovancev

Igranje vseh petih kovancev v video pokru je edini način, da z enim izplačilom pospravite 800 kovancev. Stave na karkoli manj vam bodo prinesle 200 kovancev. Zato, če iščete in video poker jackpot, stavite vse razpoložljive kovance.

Zanimivo je, da verjetnost za pridobitev kraljevega flusha ostaja enaka, tudi če stavite manj kovancev. Torej, kakšna je razlika? Logično je, da je pridobiti 800 kovancev za eno izplačilo veliko bolje kot dobiti 200 za eno izplačilo.

Igrajte za visoke vložke

Sliši se naravnost, kajne? Večina igralcev se običajno boji tvegati veliko pri enem samem udarcu. Toda resnica je, da ne morete osvojiti teh 100.000 $ jackpotov za video poker, ko igrate s strahom. Igralci, ki igrajo z visokimi vložki, z največjo stavo na kovance osvojijo večje vsote.

Na primer, nekatere igre video pokra omogočajo igralcem tveganje do 25 $ na igro. Če torej izberete najvišjo stavo, se zlahka odpravite domov s šestmestno plačo.

Imeti velik bankroll

Iskreno povedano, nimate možnosti za pridobitev šestmestne plače, če nimate velikega denarja. To je zato, ker je video poker lahko drag za igranje, še posebej, če lovite jackpot. To pomeni, da imate velik bančni račun zagotavlja, da ostanete za mizo dlje in v tem procesu povečate svoj zmagovalni potencial.

Vendar pa mora biti denarni račun denar, brez katerega lahko udobno živite. Poleg tega bi morali imeti mejo zaustavitve izgube. Na primer, če lahko udobno igrate z 20.000 $ in nameravate staviti 10 $ na igro, to pomeni, da boste imeli do 2.000 stavnih enot (20.000/10). V tem primeru lahko odidete po igranju 100 ali 200 enot z ali brez uspeha.

Zaključek

Vidite, zmagati jackpot za video poker ni tako težko. Imejte le rahel občutek za aranžiranje kraljevega flusha in na neki točki boste zajeli pot. Prav tako nikoli ne zamudite priložnosti za streljanje na progresivne jackpote, saj je nagradni sklad tukaj večji. Vedno pa ne pozabite, da je vaša možnost, da v tej igri dosežete kraljevo flush, ena proti približno 2 milijonoma iger. Kljub temu so možnosti za zmago jackpotov za video poker veliko boljše kot pri mnogih jackpotih na igralnih avtomatih.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice