Novice

May 24, 2021

Preizkušeni in resnični nasveti za zmago v Blackjacku

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ne glede na to, ali igrate blackjack v spletni igralnici v živo ali v kopenski igralnici, je cilj en – doseči magičnih 21 in pridobiti zmago. Na srečo lahko to enostavno storite s pravilno strategijo blackjacka. Torej, ne da bi se prepirali, spodaj je nekaj trdih nasvetov za stave na blackjack

Preizkušeni in resnični nasveti za zmago v Blackjacku

Strategija #1. Imejte proračun za stave

To pravilo velja za vse dejavnosti iger na srečo. Pametni igralci blackjacka imajo običajno določen proračun za blackjack in se ga držijo ne glede na situacijo. Skratka, imejte mejo zmag in porazov, še preden dobite prvo roko. Če zmagate in dosežete najvišjo mejo, zberite dobitke in nadaljujte. Po drugi strani pa zaključite sejo, če izgubite in dosežete spodnjo mejo.

Strategija #2. Ne igrajte brez strategije Blackjack

Blackjack ni igra na srečo, kjer lahko zadete 16 proti delivčevi 10 upcard, medtem ko včasih stojite. Tukaj se briljantna matematika uporablja že več kot 60 let. Zmagovalni igralci blackjacka vam bodo povedali, da obstaja preizkušen način za boj proti vsaki igri, ki vam pride na pot. S pravilno strategijo igranja lahko znižate prednost hiše na manj kot 0,5%.

Strategija #3. Izberite izplačilo 3:2 nad 6:5

Če niste vedeli, imajo različne igralnice v živo različne politike izplačil. Toda po pričakovanjih niso vsa izplačila odlična za vas. Zato je najbolje, da pred igranjem za pravi denar natančno preberete tabelo izplačil za blackjack. V tem primeru izberite igre, ki ponujajo standardna izplačila 3:2 namesto 6:5, ki jih boste verjetno našli na spletu. Preprost razlog je, da v prvem prejmete 3 $ za vsaka 2 $, ki stavite, medtem ko slednji izplača 6 $ za vsakih 5 $.

Strategija #4. Števijo karte

V vseh strategijah igralniških iger je štetje kart resnično najučinkovitejši način za znižanje prednosti hiše. Presenetljivo je, da je ta strategija popolnoma zakonita pri igranju blackjacka v živo. Najboljše od vsega pa je, da vam ne bo vzelo cel dan, da se naučite šteti karte. Vendar pa se naučite, kako se pri štetju kart zakamuflirati, da se izognete budnim očem pit šefa. To je zato, ker vas lahko nekatere igralnice vržejo ven zaradi zgolj štetja kart. Ne pozabite, da veljajo hišni red.

Strategija #5. Izogibajte se zavarovalni stavi

Preden sploh sedite za mizo, vedite, da je zavarovalna stava napačna stava. Z drugimi besedami, izogibajte se tej stavi, ne glede na znesek stave na vaši roki. V tem primeru boste stavili, da ima delivec 10-vrednostno znižano karto, ki se ujema z njegovo gorsko as-karto, kar mu pri tem daje blackjack. Čeprav se zmagovalna zavarovalna stava izplača 2:1, so možnosti za zmago slabše od tega.

Strategija #6. Kaj pa brezplačen Blackjack v igralnici v živo?

Igralci na srečo so znani po tem, da imajo radi brezplačnike. Na srečo večina spletnih igralnic ponuja brezplačno kosilo tako novim kot zvestim igralcem. Vendar obstaja splošno napačno prepričanje, da so igralniški bonusi običajno namenjeni igralcem igralnih avtomatov. Nasprotno pa spletne igralnice ponujajo brezplačen blackjack za samo prijavo računa. Nekateri sploh ne zahtevajo, da se registrirate. Če prejmete brezplačne žetone igralnega denarja, uporabite ta znesek, da izostrite svoje igralne sposobnosti in pridobite občutek igralnice. Vedno pa preberite pogoje in določila bonusa za blackjack.

Povzetek

Zdaj veste, zakaj profesionalni igralci raje blackjack kot katero koli drugo igro. To je zato, ker blackjack daje igralcem nekaj nadzora nad izidom igre. Pomembno pa je omeniti, da je prednost hiše, da zagotovimo dolgoročno zmago igralnice. Torej, pojdite stran takoj, ko dosežete zmago ali tvegate, da izgubite celotno banko.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Katere nove vrste bonusov v igralnicah v živo naj pričakujemo leta 2024
2024-01-10

Katere nove vrste bonusov v igralnicah v živo naj pričakujemo leta 2024

Novice