Novice

October 10, 2020

Pretočno predvajanje v živo je spremenilo igralnice v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Prenos v živo je spremenil igralnice v živo

Igre na srečo so imele res koristi od izboljšav v tehnologiji pretakanja v živo in iz dneva v dan postaja le boljše. Uporaba kamer in mikrofonov je način, kako lahko igrate kazino igre v živo, kot da bi bili v pravi igralnici. Obstaja veliko ljudi, ki imajo popolnoma radi te igre in zaradi njih se počutijo, kot da igrajo v fizični igralnici, kar je velika prednost. Najbolj priljubljeni igri sta blackjack in ruleta, zato obstaja toliko različic teh. Vendar pa so igralniške igre v živo široke. Obstajajo igre s kockami, poker, baccarat in druge. Vaša neverjetna izkušnja je danes odlična v primerjavi s pred nekaj leti zahvaljujoč nekaj neverjetnim izumom:

Pretočno predvajanje v živo je spremenilo igralnice v živo

Hyprsense Hypermeet

Ta blagovna znamka je s prepoznavanjem obraza močno izboljšala svet pretakanja v živo. V bistvu je ta nova rešitev za prepoznavanje obrazov poimenovana Hipermeet in ljudem omogoča ustvarjanje preprečevalcev za spletno igranje iger. To je veliko bolje za izboljšanje varnosti spletnih iger in izboljšanje vaše igralne izkušnje.

Evolucijski nori čas

V začetku tega leta je Evolution Gaming predstavil Crazy Time. To je kolesna igra, ki vključuje kolo s številnimi bonus igrami. Možno je staviti na številne odseke, kot so številke in celo bonus krogi. Ta igra meša igranje drugih iger, kot so Cash Hunt, Cash Hunt Pachinko, Coin Flip in celo Crazy Time. Možno je sprožiti bonuse tudi v 6 minutah. To je vsekakor odlična igra v kateri koli igralnici v živo.

Partnerstvo Microgaming in Hacksaw

Microgaming, producent številnih iger v živo, je napovedal, da se bodo združile z igranjem Hacksaw. Njihove igre veljajo za nekatere najbolj napredne, ko gre za pretakanje v živo. Ta nova združitev v bistvu pomeni, da imajo igralnice, ki imajo platforme tega razvijalca, možnost povečati ponudbo z uspešnicami Hacksaw, kot sta Stick'em ali celo Scratch Platinum.

PokerStars Virtual Reality Poker

Obstaja veliko spletnih igralnic, ki so začele sprejemati tehnologijo VR za svoje igre. Čeprav je ta vrsta tehnologije prisotna že nekaj časa, ima visoke stroške. PokerStars VR Poker pomaga prikazati, kako bo industrija izgledala čez nekaj let. Ta igra VR je bila predstavljena konec leta 2018 in igralcem ponuja poglobljeno izkušnjo pokra prek Oculus Rift. Imeli so sposobnost manipuliranja s kartami in žetoni ter celo pogovora z drugimi virtualnimi soigralci. Ta igra je bila zgrajena s partnerjem Lucky VR. Te platforme vključujejo celo kamero v igri za pretakanje v živo in celo interakcijo z drugimi igralci iger, poleg tega pa imate tudi možnost, da uživate v virtualni cigari in delite celotno izkušnjo na družbenih medijih, če je to tisto, kar želite.

Aplikacija Nvidia Broadcast

V začetku tega meseca je Nvidia predstavila Aplikacija Nvidia Broadcast. Ta nova aplikacija uvaja umetno inteligenco v nastavitev pretakanja v živo za igralca. Sinhronizira mikrofone in spletne kamere, zaradi česar so pametne naprave z umetno inteligenco. Na primer, ko gre za pretakanje v živo, je zvok lahko nizke kakovosti in videoposnetek v živo je lahko nekoliko tresoč. Vendar bo za to poskrbela aplikacija Nvidia Broadcast. Ta aplikacija omogoča, da ljudje izgledajo in zvenijo bolje v vseh situacijah s pretakanjem v živo, kar je velika prednost za spletne igralnice v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice