Novice

September 23, 2020

Priljubljene igre na srečo v Aziji

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Igre na srečo in igralnice so igre, ki so bile del azijske kulture. Macau, ki se nahaja ob obali Kitajske, je "prestolnica iger na srečo" s prihodki, ki predstavljajo 50 % gospodarstva. Samo v letu 2015 je Macau ustvaril 28 milijard dolarjev prihodkov od iger na srečo. Številne sodobne igralniške igre izvirajo iz Azije. V Aziji so sreča, naključje in sreča tesno povezani z njihovo kulturo. Sprva bi mnogi državljani odpotovali v ZDA, da bi se učili in poskusili srečo igralnice v živo. Zdaj Azija h kot najboljše igralnice v obliki prihodkov v Macau. Z močnimi azijskimi tradicijami je tukaj nekaj najbolj priljubljenih azijskih igralniških iger.

Priljubljene igre na srečo v Aziji

Mahjong

Mahjong je priljubljena igra iger na srečo v Združenih državah. Vendar pa v Aziji ima drugačno različico in jo najdemo v številnih azijskih igralniških igrah. Za razliko od večine iger se Mahjong igra z dominami in ne s kartami. Kljub temu so druge oblike iger na srečo na Kitajskem nezakonite; Mahjong v legalnih ustanovah je dovoljen. Za igro je značilno 144 ploščic, kjer morajo igralci staviti stavo, preden se ploščice določijo. Ko igralci dajo svoje stave, se mečejo kocke, da se ugotovi delilec. Med različnimi azijskimi igrami na srečo je Mahjong najbolj iskana igra. To je zato, ker je nastala skozi azijsko kulturo.

Baccarat

Baccarat je povpraševana igra v Aziji v kopenskih in spletnih igralnicah. Za razliko od drugih iger ni posebnega načina za zmago v baccaratu. Mnogi Azijci verjamejo v srečo, zato je baccarat vse bolj priljubljen v regiji. Kot azijska igralniška igra se uporabljajo mize za baccarat namesto igralnih avtomatov. Baccarat je morda igra na srečo, vendar so igralci oblikovali strategije proti prednosti hiše. Rob hiše je približno 1,1 -1,2 %, odvisno od dobitka v roki. Baccarat je ena izmed najbolj igranih iger na srečo danes v Aziji. To je igra, ki se je lahko naučite in je zato precej pogosta med začetniki.

Pai Gow

Pai Gow je še ena dejavnost, ki je del azijskih iger na srečo. Izvira pred 1000 leti, vendar je še vedno običajna azijska igralniška igra. Igrajo ga amaterski hazarderji in prekaljeni igralni navdušenci azijskega porekla. Za začetnike je lahko igra precej zapletena. Vendar pa so trgovci vedno prisotni in nudijo napotke. Pai Gow je priljubljena azijska igra iger na srečo igra en delivec, sedem igralcev in 32 poudarjenih ploščic. Za zmago v tej igri morajo igralčeve roke prekašati delilce. Pai Gow je mogoče razlagati kot "narediti devet"; največje število točk v Pai Gowu. Trenutno je ameriška različica Pai Gow Pai Gow Poker.

Zgodovinsko najbolj priljubljene igre na srečo v Aziji

Macau je znan kot "svetovna prestolnica iger na srečo" s prihodki, ki prispevajo k gospodarstvu države. Igralci bi morali izvedeti več o teh igrah.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice