Novice

October 31, 2022

Priročnik za začetnike rulete v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Z vzponom interneta se je veliko ljudi preusmerilo na početje stvari od doma. Ljudje delajo, naročajo hrano, gledajo filme in drugo, ne da bi zapustili svoje domove. Nekateri bodo morda presenečeni, ko bodo izvedeli, da so ljudje namesto v igralnice začeli igrati igralniške igre tudi na spletu. 

Priročnik za začetnike rulete v živo

Ena najbolj priljubljenih igralniških iger je ruleta. Zaradi udobja, ki ga ponuja, so ljudje prešli na ruleto v živo. Za igranje rulete v živo potrebujete le internetno povezavo in nekaj denarja za stave. Če želite igrati tudi ruleto v živo, ste na pravem mestu. Tukaj je naš popoln vodnik za začetnike v ruleti v živo. 

Kaj je ruleta v živo?

Preidimo k temu, kaj je ruleta v živo. Za ljudi, ki so že osebno izkusili ruleto v igralnici, se Live Roulette ne bo počutila tako drugače. Ruleta v živo je ena najbolj priljubljenih igralniških iger v živo. Pravila in način igranja teh vrst iger so enaki dejanski igri, ki jo ljudje igrajo osebno v igralnicah. 

Edina razlika je v tem, da igralniške igre v živo igrate v brskalniku tako, da gledate prenos igralniške igre v živo, pri čemer krupje vodi igro, kot da ste dejansko tam. Prenos rulete v živo zagotavlja najboljša spletna mesta za igralnice v živo. Tem stavnim mestom boste plačevali za pridobitev digitalnih žetonov za stave v igralniški igri. Stavna mesta si lahko predstavljate kot digitalne ali spletne igralnice. 

Igranje in tehnika rulete v živo

Igranje rulete v živo je čisto preprosto. Igra vključuje mizo za ruleto in kolo rulete. Na kolesu rulete so označene številke od 1 do 36. Te številke so obarvane črno ali rdeče, s skupno 18 črnimi in 18 rdečimi. Odvisno od različice kolesa rulete je lahko na kolesu označena ena ničla ali ena ničla in dvojna ničla. 

Ruleta se začne tako, da igralci izberejo izide in nanje položijo stave. Ti rezultati lahko vključujejo številke, kot je 17, ali vse črne številke. Vsi možni izidi v ruleti so podrobno razloženi v naslednjem razdelku. 

Nato krupje zavrti kolo rulete in vrže kovinsko kroglico na kolo. Ko se kolo ustavi, bo kovinska krogla pristala na eni številki. Če žogica pristane na številki, ki je v skladu z izidom, ki ste ga izbrali, boste stavo dobili. 

Kot lahko vidite, je ruleta igra, ki popolnoma temelji na sreči. Iz tega razloga ni tehnike ali strategije, ki bi jo lahko uporabili za igranje rulete v živo. Glavni namen Live Roulette je zabava.

Razčlenitev mize za ruleto

Mizo rulete sestavljajo zunanje in notranje stave. Oddelek za notranje stave vključuje vse številke, razvrščene v 12 vrstic in tri stolpce. Po drugi strani pa trije odseki po dolžini in trije pod tremi stolpci sestavljajo zunanje stave. Poleg vsega tega je tu še razdelek z ničelnimi stavami. 

Vrste stav v ruleti v živo

Med igranjem rulete lahko stavite na ogromno izidov, pri čemer je vsak od njih razvrščen v vrste stav. Vsak od teh rezultatov ima drugačno verjetnost pojava. Iz tega razloga tudi donos, ki ga dobite za zmago, ni enak za vsako vrsto stave. Da boste lažje razumeli, kakšen donos dobite za kakšne rezultate, je tukaj popolna razlaga vseh vrst stav na ruleti.  

Notranje stave

Naravnost

To je najbolj osnovna vrsta stave v ruleti v živo. Ravna stava je, ko stavite na eno številko. Če stavite na eno številko, dobite donos 35:1 za zmagovalno stavo. 

Split

Pri tej vrsti stave stavite na dve številki namesto na eno. To storite tako, da položite stavo na črto, ki deli dve številki. Vendar pa ne morete razdeliti stave med dve številki, ki nista povezani z eno vrstico, na primer 27 in 1. Ta vrsta stave se izplača 17:1. 

ulica

Stave na celotno vrsto treh številk se imenujejo ulične stave. Izplačilo je 11:1 za ulične stave. 

Kotiček

Podobno kot pri deljeni stavi tudi kotno stavo položite tako, da jo razdelite na štiri številke. To storite tako, da postavite žeton na sredino štirih številk, ki se dotikajo vseh črt, ki jih delijo na štiri. Kotna stava se izplača 8:1.

Linija

Tudi ta vrsta stav je podobna deljenim stavam. Ko stavite na dve ulici (vrstici s tremi številkami), povezani z eno linijo, se to imenuje stava na linijo. Izplačilo za to stavo je 5:1.

Zunanje stave

Rdeča/črna

Kot že ime pove, stavite na vse črne ali vse rdeče. Izplačilo za to vrsto stave je 1:1. 

Sodo/liho

Ta vrsta stave je razvidna tudi iz imena. Pri tej vrsti stave položite vse sode številke ali vse lihe številke. Tudi izplačilo te stave je 1:1. 

Visoka nizka

Pri visoki/nizki vrsti stave stavite, da bo žogica pristala na številkah od 1 do 18 (nizka) ali od 19 do 36 (visoka). Tudi ta stava se izplača 1:1. 

Na desetine

Ta vrsta stave vam omogoča, da stavite na 12 številk. Vendar pa imate le tri možnosti, vključno z 1 do 12, 13 do 24 in 25 do 36. Ducat stav se izplača 2:1. 

Stolpci

Pri tej vrsti stave stavite na celoten stolpec številk. Tudi ta stava se izplača 2:1. 

Zero/Double Zero (0/00)

Kot smo že omenili, kolo rulete vključuje tudi ničlo ali ničlo plus dvojno ničlo. Prav tako lahko stavite na ničlo ali dvojno ničlo. Izplačilo za to vrsto stave je 35:1. Izberete lahko tudi ničlo in dvojno ničlo, vendar bo to postala deljena stava z izplačilom 17:1.

Kako igrati ruleto v živo, vodnik po korakih

Zdaj, ko poznate vse osnove rulete v živo, lahko nadaljujete z dejanskim igranjem igre. Da bi vam pri tem pomagali, je tukaj popoln vodnik po korakih o tem, kako igrati ruleto v živo.

  1. Poiščite spletno mesto, ki ponuja ruleto v živo.
  2. Prijavite se na platformo s svojimi poverilnicami. Morda boste morali vnesti podatke, kot je vaš naslov. 
  3. Na platformi naredite nekaj depozitov v vrednosti zneska, ki bi ga želeli uporabiti za igranje igre. Platforma bo vaše depozite najverjetneje pretvorila v kredite spletnega mesta, kot so igralniški žetoni. 
  4. Poiščite razdelek »Igre v živo« ali »Igre v živo« in poiščite ruleto v živo. Morda boste videli več sob Live Roulette z različnimi krupjeji. Izberite sobo, ki vam je všeč. 
  5. Ko vse to storite, počakajte, da krupje začne sprejemati stave, izberite vrste stav, ki so vam všeč, in stavite na izid, za katerega menite, da se bo najverjetneje zgodil. Prepričajte se, da ste sklenili stavo, ki je višja od minimalne omejitve.
  6. Počakajte, da se žogica ustavi in zahtevajte svoj dobitek.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice