Prvi kripto CFD na Japonskem

Novice

2020-11-15

Monex Securities, ki je velika spletna varnostna vrednost na Japonskem, je pred kratkim izdal prvo pogodbo o kriptovaluti za razliko (CFD) v tej državi. Japonska vsekakor sprejema kriptovalute in CFD-ji bodo igrali veliko vlogo v tovrstnem gospodarstvu, še posebej, ker je prišlo do velikega porasta trgovanja s kriptovalutami.

Prvi kripto CFD na Japonskem

Kaj so pogodbe za razliko

CFD je izmenjava med kupcem in prodajalcem, ki kupcu omogoča, da plača razliko v ceni med dejansko in prihodnjo vrednostjo sredstva, ki se dejansko kupuje. Ta dogovor je zagotovljen z digitalno pogodbo, ki zavezuje vrednost tega sredstva. Poleg tega so CFD-ji varnejši način prodaje in tudi nakupa kripto sredstev v primerjavi s trgovanjem z uporabo spletnih mest za izmenjavo.

Monex je 8. julija objavil, da odpira CFD-je za kriptovalute, kot je npr Ethereum, Bitcoin Cash, XRP in Bitcoin. To je velika prednost za ljudi, ki uporabljajo to vrsto valute, in trenutno jih veliko ljudi. Torej je bilo le vprašanje časa, da se bo to zgodilo. Monex bi moral tudi vedeti, da je Bitcoin najboljša kriptovaluta za igre na srečo, vendar obstajajo tudi druge.

Ozadje te odločitve

1. maja je FIEL uveljavil zakon, ki se nanaša na poslovanje s kriptotrgovanjem. Ta zakon je odločil, da se vsem poslovnim subjektom, ki bodo predstavili kriptovalute, svetuje, da registrirajo svoje podjetje kot podjetje s finančnimi instrumenti.

Kot pravijo pri Monexu, bodo svoji storitvi dodali še več digitalnih sredstev, potem ko bodo preučili, kateri so trenutni trendi povpraševanja, tveganja nihanja cen, likvidnostna tveganja in tudi tveganja omrežja kripto blockchain. To je za Monex izjemno pomembno vedeti, zlasti ko gre za igre na srečo s kriptovalutami. Te dni na Japonskem rastejo igre na srečo in je mogoče plačati z več kriptovalutami.

Poleg CFD-jev, Monex Group, ki je matična družba Monexa, vodi Coincheck, ki je ogromno podjetje za izmenjavo kriptovalut na Japonskem. Ta je pred kratkim napovedal, da bo podpiral BAT (Basic Attention Tokens). Ti netopirji bodo vlagateljem omogočili pošiljanje, prejemanje in trgovanje z žetonom ERC-20 v okviru borze.

Prednosti kriptovalut

Danes je na Japonskem veliko igralcev na srečo, ki uporabljajo kriptovalute, kar pomeni, da Monex ne bo našel vseh težav. Pravzaprav bo našel veliko strank. Kriptovalute so anonimne in zelo dobro delujejo pri plačilih in zato so v zadnjih letih tako priljubljene.

V zadnjem času so se igralni kovanci močno povečali. Razlog za to je pandemija, ki jo preživljamo. Zato je povsem naravno, da se je to zgodilo. Danes veliko ljudi uporablja predvsem Bitcoin, ki je najbolj priljubljena kriptovaluta. Vendar pa obstaja veliko ljudi, ki stavijo na druge vrste kriptovalut, kot je Ethereum, Litecoin, NEO itd. Veliko Japoncev išče igralnica v živo kjer lahko naredijo depoziti in dvigi z uporabo Bitcoina.

Kriptovalute na Japonskem

Število ljudi, ki uporabljajo kriptovalute v tej državi, je vse več in razlogov je več. A predvsem zato, ker so anonimni in je veliko ljudi, ki še vedno kupujejo Bitcoin, Litecoin in druge vrste kriptovalut. To pomeni, da lahko to storite tudi vi. In če jih imate, lahko brez skrbi plačujete z njimi.

Dandanes je na Japonskem naravno, da imajo ljudje kriptovaluto in jo celo uporabljajo kot svojo običajno valuto. Bitcoin je zagotovo najboljša kriptovaluta za igre na srečo, saj je sprejeta v večini spletnih igralnic, zato je normalno, da ga bodo igralci tam kupili in uporabili.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice