Quickspin Bags nagrado za prestižno podjetje leta

Novice

2022-01-06

Ethan Tremblay

Pred približno desetletjem se je skupina navdušenih švedskih igralcev v igralnicah odločila revolucionirati industrijo iger na srečo. Da bi to dosegli, so lansirali Quickspin, razvijalca iger z najnovejšimi tehnologijami iger. Nekaj let pozneje Quickspin že tekmuje z vodilnimi imeni v panogi, če je priznanje "Podjetje leta 2021" na podelitvi nagrad WIG Diversity Awards karkoli. 

Quickspin Bags nagrado za prestižno podjetje leta

Osredotočite se na inkluzivnost

Quickspin je bil na podelitvi nagrad WIG Diversity Awards izbran za "Podjetje leta". To priznanje je priznanje za prizadevanja podjetja za spodbujanje prijaznega delovnega okolja. Quickspin je bil pohvaljen, ker je svoje zaposlene sprejel kot družino in ustvaril raznoliko delovno mesto s 30 različnimi narodnostmi. Sodniki so izpostavili tudi osredotočenost podjetja na enako plačilo in ugodnosti za starše.

Ampak to še ni vse. Quickspin je dosegel visoko oceno pri enaki zastopanosti spolov, s čimer se večina organizacij spopada. Odbor je pohvalil prizadevanja podjetja za enako število moških in žensk. Nadaljevali so, da so poudarili politiko zaposlovanja Quickspina kot pošteno in odprto za vse. Zdaj je to sanjsko podjetje za vsakega resnega zaposlenega tam zunaj in tudi za igralnice v živo za sodelovanje z njimi.

Nič diskriminacije

Vodja osebja Quickspina Sandra Lindberg je hitro povedala nekaj o nagradi in delu svoje ekipe, da bi prejela to izjemno priznanje.

Povedala je: "V Quickspinu vedno pravimo, da smo družina – družina Quickspin. Da lahko s ponosom rečemo, da je podjetje družina, nam postavlja nekaj zahtev: vsak zaposleni v Quickspinu se mora počutiti varnega in cenjenega, da se strinjate s to izjavo. Na srečo, res čutimo, da nam je uspelo. Quickspin je uspel ustvariti raznoliko delovno silo s skoraj 30 različnimi narodnostmi, ki ima na primer enake plače in starševske ugodnosti med spoloma in na splošno – močno osredotočanje na vključenosti in nič diskriminacije."

Lindberg je še dodal, da podjetje močno verjame v raznoliko delovno mesto s pošteno kulturo. Opozorila je, da je cilj ustvariti delovno kulturo, v kateri se vsak zaposleni počuti vključenega in nanjo ponosen. Lindbergova je v slovesnem posnetku komentirala, da je ponosna na to, kar je podjetje danes, in na trdo delo, ki so ga vložili, da bi ga počastili kot "podjetje leta". Čestitke iz LiveCasinoRank ekipo!

Druge nominacije v kategoriji Women in Gaming Diversity

Quickspin je bil tudi počaščen, da je prejel druge nominacije v konkurenčnih nagradah Women in Gaming Diversity Awards 2021. Šest najboljših uslužbenk v podjetju je bilo nominiranih, da se borijo proti konkurenci drugih razvijalcev. To je enajsta obletnica nagrad WIG (Women in Gaming).

Tukaj je celoten seznam:

  • Anna Jonson (vodja trženja) – mlada vodja leta
  • Ana Persson (vodja umetnosti) – vodja leta
  • Matilda Boman (ljudski partner) – uslužbenka leta
  • Tanya Axisa (višja vodja računa) – odličnost v storitvah za stranke
  • Sandra Lindberg (Chief People Officer) – uslužbenka leta
  • Yumiko Lundh (zagotavljanje kakovosti) – zvezda prihodnosti

Žal nihče od nominirancev ni osvojil tako želenih nagrad v svojih kategorijah. Toda dejstvo, da so dobili priznanje za svoje trdo delo, je pomembna motivacija za naprej.

O nagradah WIG Diversity Awards

Podelitev nagrad WIG Diversity Awards je barvita slovesnost, ki se organizira vsako leto, da bi prepoznali izjemen prispevek žensk v igralni industriji. Delodajalcem ponuja odlično priložnost, da cenijo raznolikost in dobro počutje v svojih organizacijah.

Ta slovesnost ne bi mogla priti ob boljšem času, še posebej zdaj, ko svet še vedno izhaja iz temnega tunela. Podjetja in osebje se trudijo oceniti najboljše razmerje med poklicnim in zasebnim življenjem. In ko je Quickspin prejel nagrado Podjetje leta, je očitno, da se v prostoru iGaming pojavlja novo obdobje.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice