Evolution Gaming

April 16, 2021

Razlogi za igranje Evolutionovih Live Dealer Craps danes!

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Prijavite se v katero koli spletna igralnica in se lahko odločite za igranje iger trgovcev v živo, kot je blackjack, ruleta, baccarat, Texas Hold'em in tako naprej. Toda do nedavnega so bile spletne igre v živo povsem pozabljena tema. To je čudno, glede na to, da je igra ena najbolj priljubljenih namiznih iger v Las Vegasu. končno pa Evolution Gaming prinaša, tako kot je bilo pričakovano. Toda ali je igra res vredna čakanja?

Razlogi za igranje Evolutionovih Live Dealer Craps danes!

Live Craps je končno prišel v spletne igralnice v živo

Novembra lani je Evolution predstavil prvo igro craps v živo. Kot je običajno pri tem dobavitelju, je igra postavljena v pristno podzemlje in impresiven studio. Ta inovativna igra v celoti izkorišča prednosti tehnologije, hkrati pa ostaja zvesta izvirni različici.

Po poročanju Evolutiona, igralci po vsem svetu že leta prosijo za žive craps. Podjetje je končno ugodilo njihovim zahtevam, da bi to igro postavili v zastarele opečne stene s črno-belimi fotografijami. Zaenkrat še ni jasno, ali bodo drugi razvijalci programske opreme sledili Evolutionovim stopinjam.

Zakaj je trajalo nekaj časa, da je igra zaživela

Prvič, igralnice z delilci v živo so v poslu, da zagotovijo igralcem, da dobijo tisto, kar jim je všeč. Skratka, dobavljajo samo igre, za katere menijo, da jih bodo zadeli. Medtem ko jih večina nima pomislekov, ki ponujajo igre, kot so blackjack, ruleta, baccarat in Texas Hold'em, se spletna mesta v živo iz kakršnega koli razloga še niso poigravala z idejo, da bi ponujali craps.

Za strokovnjake za spletne igre na srečo je del, zakaj igra ni uspela, ker igralci ne morejo metati kocke na spletu. Kot morda že veste, je metanje kocke bistveni del igranja craps. Torej, če izpustite to ključno funkcijo, odpravite zabavni del igre. Vsekakor bo zanimivo videti, kako bo Evolution krmarila po tem neznanem ozemlju.

Kako igrati Evolution's Online Live Craps

Pravila igranja spletnega crapsa v živo niso nič drugačna, ko igrate igro v kopenski igralnici. Vendar pa je Evolution popravil nekaj stvari, ne da bi žrtvoval ikoničen način igre, hkrati pa jo naredil za začetnikom prijazno. Spodaj so koraki za začetek s spletnimi igrami v živo:

  • Poiščite spletno igralnico, ki ponuja to igro, nato se prijavite. Ne pozabite, da morate malo raziskati, da najdete pravo igralnico. Ko izberete spletno mesto za igre na srečo, naredite depozit, nato izberite igro v razdelku Live Dealer.

  • Zdaj je čas za stavo. Pred tem pa preklopite na uporabniški vmesnik »Easy Mode UI«, če ste nov igralec. Izkušeni igralci crapsa lahko nadaljujejo v privzetem načinu. Kakorkoli že, lahko položite stavo tako, da kliknete polja z imeni stav v njih. Po tem znova kliknite, da izberete znesek žetona za stavo.

  • Nato boste videli, kako mehanska roka strelja na kocke. V nasprotju s pričakovanji mnogih krupje v tem primeru ne naredi nič. To odpravlja kakršno koli človeško motnjo na sliki, zaradi česar igra brez napak.

  • Ko vržete kocko, spremljajte stanje svoje stave v razdelku »Moje številke«. V spodnjem desnem kotu boste videli stanje stav s poljubnimi številkami, ki lahko nekaj dobijo, in znesek dobitka. Ne glede na to, ali ste zmagali ali ne, lahko med čakanjem na izid ploskate in navijate. Kot je bilo pričakovano, obstaja klepetalnica, kjer lahko igralci razpravljajo o nekaj vprašanjih igranja s kolegi igralnicami in klepetajo s krupjeji Evolution.

    Ali je igra vredno igrati?

    Čeprav nič ne more nadomestiti kopenskega crapsa, je lepo videti, da Evolution preizkuša te nepreizkušene vode. Igra je na voljo na vašem pametnem telefonu ali računalniku, minimalna stava pa je od 1 do 5 $. Seveda je to lahko slaba novica za high rollers, toda na splošno je to spletno igralniško igro v živo vredno poskusiti. Zabavaj se!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice