Novice

June 23, 2021

Razlogi za pogostejše igranje na mizah za dvojno igro

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Po izdaji prve spletne igralnice za pravi denar leta 1996 so bila pričakovanja visoka. Dejansko igralci niso bili razočarani, zahvaljujoč inovacijam, kot so mobilne igre na srečo in plačevanje s kriptovalutami.

Razlogi za pogostejše igranje na mizah za dvojno igro

Vendar pa je to prvenec Playtechove prve igralnice v živo, ki je presegel pričakovanja. To pomeni, da lahko igralci zdaj igrajo v okolju, ki je podobno kot v resničnem življenju igralnice, ki jo upravljajo profesionalni trgovci. In kot da to ni dovolj, mize z dvojnim igranjem popeljejo celotno izkušnjo igranja na višjo raven.

Kratka zgodovina spletnih igralnic v živo

Prvi igralniške igre v živo je začel delovati leta 2003, potem ko je Playtech predstavil svojo igralniško platformo v živo. Toda leta 2006 je industrija ubrala povsem novo smer, potem ko sta Evolution Gaming in Microgaming predstavila lastni igralni platformi v živo. Do leta 2008 so igre v igralnicah v živo postale tako pogoste, da nobeno samospoštljivo mesto za igre na srečo ne bi preskočilo te izkušnje.

Kot je bilo pričakovano, je bil Evolution prvi, ki je leta 2015 uvedel funkcijo Dual Play Table. Njeno ruletno mizo Dual Play so v živo prenašali iz igralnice Dragonara na Malti. Leto pozneje je podjetje predstavilo še dve mizi za dvojno igranje, pri čemer bo tretja začela delovati leta 2017. To je nastavilo tempo drugim razvijalcem iger v živo za pravi denar, da jim sledijo.

Kako natančno delujejo mize za dvojno igro?

Zaradi hude konkurence za igralce igralnic z živimi delivci v panogi so morali razvijalci oblikovati nove načine, da bodo igralci igralcev ostali zavzeti in zadovoljni. Z inovativnimi mizami za dvojno igranje se lahko igralci igralnic v živo spopadejo z igralci iz kopenskih igralnic in okusijo nekaj igralniških dejanj v realnem času. Z drugimi besedami, igralci v resničnem življenju in igralci v živo lahko igrajo za isto mizo.

Poleg tega ta tehnologija pomeni, da se spletnim igralcem ni treba soočiti z "dolgočasnimi" omejitvami glede tega, kdaj lahko sedite za mizo. Poleg tega programska oprema nemoteno deluje na mobilnih napravah, kot so pametni telefoni in tablični računalniki.

Igre, podprte na mizah z dvojno igro

Ta razburljiva funkcija se je začela z uporabo dveh priljubljenih igralniških iger v živo – rulete v živo in rulete v živo. Razlog? Te igre imajo postavitev mize, ki igralcem ne omogoča sprejemanja številnih odločitev. Namesto tega so vse možnosti stav izbrane na začetku igre, pozneje pa niso potrebne dodatne informacije.

Namizne igre, kot sta poker v živo in blackjack v živo, so izpuščene, ker zahtevajo več spretnosti in odločitev v resničnem življenju. Razvijalec meni, da to morda ne bo učinkovito delovalo s tehnologijo. Tako se zdi, da se bodo igralci igralnic v živo za zdaj zadovoljili z baccarat in ruleto na dvojnih mizah.

Igranje in pravila za mize za dvojno igro

Kar zadeva igranje, se mize za dvojno igranje ne razlikujejo od ostalih namiznih iger v igralnicah v živo. Tukaj si igralci mizo delijo z drugimi spletnimi igralci iger in delivcem, ki nadzoruje vsa dejanja na mizi. Na primer, ko dajete stave, boste videli znak, ki vas poziva, da oddate vložek, tako kot bi to storili na običajni mizi v živo.

Medtem lahko igralci prilagodijo pogled na igro in raven hrupa. To je zato, ker sta kolo in miza posneta iz različnih zornih kotov, ki pokrivata vsak kotiček seje. Če potrebujete dodatne prilagoditve, možnost naprednih nastavitev omogoča igralcem, da izberejo način gledanja, prilagodijo hrup v ozadju in shranijo priljubljene stave. In da, z delilcem in drugimi igralci se lahko pogovarjate prek klepetalnice.

Ali so mize za dvojno igro vredne vašega časa?

Ker lahko te mize gostijo več igralcev hkrati, je dovolj razlog za igranje na njih. To pomeni, da boste uživali v privlačnem in pristnem družabnem dogodku, ki ga ne najdete na običajnih mizah v živo. Tudi položaji kamer so odlično postavljeni in da ne omenjam neposredne komunikacijske linije preko Chat Boxa. Skratka, mize za dvojno igro ponujajo igralcem rulete in baccarat nekaj drugačnega od standardnih miz v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice