Razmišljajte kot zmagovalec s tem vodnikom za spletne igre na srečo

Novice

2021-05-02

Eddy Cheung

Mnogi ljudje se pridružijo spletnim igram na srečo, ko se o tem premislijo. Toda preden se tega zavedajo, se ti igralci znajdejo preveč potopljeni v sejem zabave, da pozabijo na sprejemanje pomembnih odločitev. V zapletenem svetu iger na srečo imajo izbire posledice. Vsaka napačna poteza lahko bliskovito izčrpa vaš bančni račun in vas pusti v finančnem neredu. Torej vam bo ta pronicljiv vodnik o spletnih igrah na srečo pokazal, kako razmišljati, če želite zmagati pri igrah na srečo.

Razmišljajte kot zmagovalec s tem vodnikom za spletne igre na srečo

Kaj hočeš?

Pred nastavitvijo an spletna igralnica račun, se prepričajte, ali je to res tisto, kar želite. Ugotovite, ali uživate v igranju igralnice igre z uporabo prenosnika ali pametnega telefona. Igralci, ki se bojijo izolacije samega igranja doma s pomočjo spletne igralnice, se lahko odločijo za izlet v kopensko igralnico in se namesto tega družijo z drugimi igralci. Toda zakaj bi to počeli, ko lahko uživate v družbi drugih igralcev spletne igralnice v živo? Če povzamem, se prepričajte, da je igranje na spletu vaša stvar, preden se prijavite za račun.

Kakšen je tvoj stil igranja?

Nato ugotovite, kakšen je vaš slog igranja. Ali ste tisti tip, ki išče majhne, a pogoste dobitke, ali želite doseči ta izmuzljiv dobitek? Na primer video reže imajo visoko volatilnost za velike zmage, ki so daleč in vmes, ali nizko volatilnost za konzervativne igralce. Najdete lahko celo nekaj, kar je vmes med obema različicama. Zato izberite, kaj ustreza vašemu slogu igranja, preden greste na all-in.

Koliko ste pripravljeni izgubiti?

Zahvaljujoč prednosti hiše bo spletna igralnica na dolgi rok vedno zmagala proti igralcem. Na srečo lahko ustvarite denarni račun za igre na srečo in se izognete zadregi zaradi propadanja zaradi izgube stave. Najmanj, naj bo vaša banka 1000-krat večja od minimalne stave igralnega avtomata ali mize. To vam omogoča, da več ur sedite za mizo. In če imate srečo, da nekaj osvojite v zgodnjih fazah, vedite, da je čas, da spakirate in odidete.

Komu zaupati svoj denar?

Enako pomembno je vedeti, komu zaupati svoj težko prisluženi denar. Čeprav se to morda sliši očitno, večina igralcev na srečo postane žrtev nič hudega slutečih spletnih igralnic. Prepričajte se, da je spletno mesto za igre na srečo zanesljivo in znano po tem, da pravočasno objavlja dobitke igralcev. Čeprav so vse te informacije na voljo na spletu, zagotovite največjo varnost tako, da preverite, ali je igralnica licencirana in regulirana. Nikoli ne igrajte v neregulirani igralnici.

Spretnost ali sreča?

Ta točka je nekoliko razširitev točke številka dve zgoraj. Kljub temu ugotovite, ali želite igrati igre na srečo, kot so video igralni avtomati in kartice za praskanje, ali naslove, ki temeljijo na spretnostih, kot sta blackjack in baccarat. Čeprav se lahko igranje iger, ki temeljijo na sreči, sprva zdi mamljivo, možnosti, ki temeljijo na spretnostih, dolgoročno ponujajo boljše nagrade. Prvič, te igre imajo nizko prednost v primerjavi s svojimi kolegi, ki temeljijo na sreči. Tudi igre spretnosti omogočajo igralcem uporabo več strategij, kot je štetje kart. Morda pa boste potrebovali nekaj časa, da se naučite strategij!

Kaj pa bonusi spletnih igralnic?

Večina stavnikov naredi napako, če tako misli bonusi in promocije so enosmerna vstopnica za brezplačno kosilo? Čeprav je tu malo resnice, so ti paketi namenjeni spodbujanju igralcev, da porabijo več denarja. Pravzaprav je skoraj nemogoče karkoli osvojiti z bonus denarjem, saj ima večina nerealne zahteve za stave. Vendar pa lahko občasno naletite na odlične promocije.

Začnite igrati

Če je to vaša prva stava, je čas, da opustite strah in položite stavo. Navsezadnje morda nikoli ne veste, kaj vas čaka, ne da bi poskusili. Vaše igralne sposobnosti in odločanje se lahko izboljšajo le z več časa igre.

Zadnje novice

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem
2022-11-22

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem

Novice