Razumite pravilo Blackjack Soft 17 v spletnih igrah na srečo

Novice

2021-07-01

Eddy Cheung

Kazino igre v živo postajajo priljubljena iz dneva v dan. Ne samo, da so te igre zabavne in privlačne za igranje, ampak ponujajo tudi izjemno visoka izplačila. Odličen primer je igra blackjack, ki ima s pravo strategijo prednost do 0,5%.

Razumite pravilo Blackjack Soft 17 v spletnih igrah na srečo

Da pa postanete profesionalni igralec blackjacka, se morate naučiti nekaj pravil igranja, kot je Soft 17. Torej, kaj pravzaprav je pravilo Soft 17 v blackjacku in kakšna je razlika? Preberite, če želite izvedeti!

Kaj je Blackjack Soft 17?

V bistvu je Soft 17 še en izraz za opis 17 blackjack roko z asom. V tem primeru je as 11 ali 1. To pomeni, da lahko naredite kombinacijo Soft 17 na več načinov. Najpogostejši način je ustvariti kombinacijo s 6 in asom.

Lahko pa naredite tudi Soft 17 s tremi ali več kartami, če imate asa. Igralci lahko dobijo As+3+3 ali As+2+2+4. Običajno se te roke imenujejo 'mehke', kot boste izvedeli v naslednjem razdelku.

Mehki 17 proti trdi 17

Ko igrate blackjack, je ključnega pomena, da obvladate razliko med mehkimi in trdimi rokami. Kot rečeno, mehka roka vključuje asa. Po drugi strani pa trda roka nima asa.

Na primer, če ima igralec 3 in Jacka, je "trdo" skupno 13. Če pa ustvarite kombinacijo s 3 in asom, je "mehka" vsota 14, ker as predstavlja 11.

Zanimivo je, da lahko štejete asa kot 1, če imate skupno kombinacijo 22. V skladu z zgornjim primerom lahko ustvarite kombinacijo z mehkimi 14 (Ace+3). Nato nadaljujete z udarcem in dobite 10. V tem primeru je skupna kombinacija 24.

Ko se as šteje kot 1, vam daje Soft 15. Na splošno ustvarjanje mehke roke ščiti igralca pred zlomom. Zato je priporočljivo, da v svoji najljubši igralnici v živo igrate mehko kombinacijo bolj agresivno.

Pravila trgovca

Ena stvar pri blackjacku je, da igralci lahko presojajo in se odločijo, kako bodo igrali svoje roke. Svobodno se lahko odločite, ali boste udarili, stali, razdelili ali podvojili, ne da bi vas zanimalo mnenje trgovca.

Po drugi strani se trgovec ne more odločati, kako bo igral svoje roke. Zaradi tega imajo igralnice pravila o tem, kako naj delilci igrajo svoje igre blackjack. Najpogostejše pravilo je, da delilec doseže skupno največ 16 in ostane na 17 ali več. In ja, to pravilo velja, ne glede na to, ali je vsota trda ali mehka.

Presenetljivo je, da nekatere igralnice od trgovcev zahtevajo, da zadenejo kombinacijo Soft 17. To izboljša pogoje igre za hišo in v zameno poškoduje igralca. Zato je najboljša poteza podvojitev na asa ali 11, če delilec pokaže asa. Prav tako podvojite, če ima delivec 6, vi pa Soft 19. Nazadnje, če ima krupje 2 in vi Soft 18, podvojite.

Ali pravilo Soft 17 vpliva na rob hiše?

Na splošno je razlika, ki jo boste imeli v primerjavi z igralnico pri uporabi S17, impresivnih 0,2%. Tako majhno, kot je videti, lahko to število pomeni razliko, saj ima večina igralniških miz za blackjack v živo 0,7 %.

Glede na to, če ste pogost igralec blackjacka, ki vstavite 10.000 $ na leto, boste za mizo S17 dobili 20 $ več in za mizo H17 20 $ manj. Torej, če upoštevamo vse stvari, vedno igrajte za mizo Soft 17.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice