Regulirane ali neregulirane igre na srečo v spletnih igralnicah

Novice

2021-07-20

Eddy Cheung

Preberite kateri koli resen vodnik za spletne igralnice in prepričani boste, da je licenciranje najpomembnejša stvar na spletnem mestu za igre na srečo. Čeprav je v tem nekaj resnice, vas lahko nekateri primeri prisilijo, da boste v zraku previdni.

Regulirane ali neregulirane igre na srečo v spletnih igralnicah

Na primer, na vašem območju lahko veljajo strogi zakoni o igrah na srečo, ki blokirajo dostop najboljše igralnice v živo. Ali pa preprosto želite igrati brez beleženja zgodovine. Kaj je torej najboljše za igralca med zakonito igralnico v živo in neregulirano igralnico?

Kaj je legalna igralnica v živo?

Kot rečeno, mora vsaka igralnica v živo, vredna svoje soli, imeti licenco in nadzorovati priznani nadzornik ali vlada. Z drugimi besedami, licencirane igralnice delujejo na zakonitih trgih z določenimi pogoji poslovanja.

Običajno je zaradi vaših osebnih podatkov in finančne varnosti priporočljivo igrati v licenciranih igralnicah. Poleg tega večina organov za izdajo licenc ponuja kanale za reševanje sporov med igralcem in spletno igralnico.

Kaj je nelicencirana igralnica?

Po drugi strani pa je nelicencirana igralnica prav to – igralnica, ki deluje brez licence. Te igralnice običajno delujejo na sivih trgih ali območjih, kjer so predpisi o spletnih igrah na srečo plitvi ali strogi.

Velikokrat imajo sivi trgi zakone, ki urejajo ali preprečujejo igre na srečo za pravi denar. Vendar pa te jurisdikcije tudi niso prepovedale spletnih igralnic na srečo za pravi denar. Zato imajo nekatere neregulirane igralnice licenco.

Kaj pa offshore igralnice?

Včasih se boste morda težko razlikovali med nelicenciranimi igralnicami in igralnicami na morju. To je zato, ker večina offshore igralnic deluje tudi v jurisdikcijah brez jasnih zakonov o spletnih igrah na srečo. Stvar je v tem, da te igralnice dobijo le licence za delovanje na teh območjih, da preprečijo kakršne koli tožbe.

Na primer, večina spletnih mest za igre na srečo, ki delujejo v ZDA, ima sedež v Belizeju, Curacau, Kostariki in Antigvi. Skratka, te igralnice imajo licenco v prej omenjenih državah. Tehnično gledano ameriški igralci uporabljajo ta spletna mesta za stave, ne da bi pri tem kršili lokalne zakone.

Zakaj nekateri igralci izberejo neregulirane igralnice?

Resnica je, da so regulirane igralnice vedno varnejše od nereguliranih igralnic. A kot pravijo, o pudingu ne sodiš, dokler ga sam ne poskusiš.

Običajno imajo neregulirane ali offshore igralnice licence svojih lokalnih regulativnih organov ali vlad. To je lahko UKGC, MGA, Kahnawake Gaming Commission, itd. Torej lahko igralnice na morju ponujajo boljše storitve kot lokalna spletna mesta za igre na srečo, odvisno od vašega kraja.

Poleg veljavnih licenc večina nereguliranih igralnic ponuja obsežne promocije bonusov. Večina teh igralnic ponuja posle, ki lahko dosežejo na tisoče dolarjev. Toda vaba tukaj so visoke zahteve glede igranja. Nekatere igralnice na primer zahtevajo, da igralci stave bonus denar do 50x, da ga zahtevajo. Zato natančno preberite njihove pogoje bonusa.

Nazadnje, igralnice na morju niso naporne, ko gre za sprejemanje novih igralcev. Te igralnice običajno ponujajo storitve v kateri koli državi ali državi, kjer ni pravnih groženj. V ZDA je Gruzija odličen primer. Torej, če želite brezpogojno uživati, igrajte v nereguliranih igralnicah.

Končni nasvet: Neregulirane v primerjavi z reguliranimi igralnicami

Vse povedano in storjeno, ključnega pomena je poznati razliko med nereguliranimi ali offshore igralnicami in "nezanesljivimi" igralnicami. Ne pozabite, da imajo neregulirane igralnice licenco priznanih organov, zaradi česar je vaša igralna izkušnja tako varna, kot je. Prav tako imajo te igralnice ugled, ki ga je treba zaščititi.

Po drugi strani pa nezanesljive igralnice nimajo nobenega dokaza o kakršnih koli podatkih o licenciranju. Pogosto delujejo na nereguliranih trgih in ponujajo mamljivo visoke nagrade dobrodošlice.

Torej, da se prepričate, da ste varni, igrajte samo igralniške igre v živo, ki so na voljo na reguliranih spletnih mestih za igre na srečo. Če pa ga ne morete dobiti v svoji pristojnosti, si ne praskajte las, ker bodo nekatere neregulirane igralnice opravile še boljše delo. Trik je v tem, da opravite nekaj temeljitega raziskovanja in uživate kjer koli in kadar koli.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita