Ruleta: igra za vse proračune

Novice

2020-04-22

Ena najbolj reprezentativnih in uspešnih namiznih iger v igralnicah je ruleta. Naučiti se ga je tako enostavno kot fascinantno. Pravila igre so dobro opredeljena, enostavna za razumevanje in stavam omogočajo, da izberejo svoje strategije in vrste stav.

Ruleta: igra za vse proračune

Eden od glavnih razlogov, zakaj je ruleta tako ljubljena in cenjena, je ta, da ponuja različne stavne mreže, v mnogih primerih pa so dobitki lahko ogromni. Prav tako lahko položite sproščene stave, vse z velikimi možnostmi za zmago, tako da lahko tudi igralci z nizkim proračunom uživajo v igri.

Vrste teorij rulete

Vsi navdušenci nad igrami na srečo sanjajo o splošni strategiji, s katero bi zagotovili in pomnožili svoje dobičke. Vendar ni univerzalne formule, ki bi zagotovila uspeh. Vendar to igralcem ni preprečilo, da bi preizkusili različne teorije in sheme ter eksperimentirali z različnimi strategijami, da bi odkrili čarobno formulo.

Dva najpogostejša strateška modela sta tista, ki temeljita na Fibonaccijevih številih, pa tudi na Martingaleovi metodi. Ker pa je ruleta igra na srečo, te metode in modeli ne zagotavljajo dobitka. Namesto tega ponujajo strategijo stav, ki stavam pomaga upravljati in nadzorovati svoj proračun.

Odgovorne stave na ruleto

Zaradi načina razdelitve in porazdelitve ruletne mize igra ruleta ponuja širši nabor stav ne glede na proračun igralcev. Tako lahko igralci izberejo, ali bodo uporabili bolj tvegano strategijo, vendar s precejšnjo zmago, ali stave z visokimi možnostmi za uspeh in dobitki, ki se bodo ujemali.

Med najpreprostejšimi in najpogostejšimi so stave na barve ali številke v kategoriji lihih ali sodih števil. V tej situaciji je igralčev donos enak znesku, ki ga je postavil. Znotraj teh stav so možnosti za zmago v korist igralca 50:50, razen če je zmagovalna številka nič zelena.

Zmagovalna strategija na Zero Green

Kot je znano, kolo rulete vsebuje simbol nič, ki je dodeljen zeleni barvi. Ker je edinstven simbol med 37 klasičnimi simboli rulete, so zmagovalni krogi na tem simbolu precej redki. Vendar pa so možnosti tako visoke kot drugi simboli.

Tako lahko uravnotežena stava s srednjim proračunom poveča svoj dobiček s predvidevanjem zmagovalnega kroga na nič zelenega. V tej situaciji mora biti stava odgovorna in najpomembnejši vložek je treba dati na ta simbol. Čeprav lahko mine veliko krogov, je taka stava vredna čakanja.

Ruleta: Popolna priložnost za igre na srečo za vse igralce

Zaradi različnih stav je zmaga na ruleti lažja kot kdajkoli prej. Strategija in navdih stava je ključ do uspeha.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita