SA Gaming lansira Diamond Hall z VIP eleganco in šarmom

Novice

2023-06-08

Benard Maumo

Že nekaj časa je minilo, odkar je SA Gaming svojim igralcem privoščil novo igralniško igro v živo. Videti je, da je čakanja končno konec, potem ko je podjetje objavilo prvenec Diamond Hall. Podjetje celo imenuje to igro "kronski dragulj SA Gaming."

SA Gaming lansira Diamond Hall z VIP eleganco in šarmom

Diamond Hall ni tipičen Studio Baccarat v živo po vseh standardih, saj zagotavlja razkošno igralno izkušnjo v sodobnem okolju. Fantastično prizorišče združuje vrhunsko tehnologijo in čudovit dizajn ter zagotavlja VIP izkušnjo, ki jo igralci na najboljše igralnice v živo resnično zaslužijo. 

SA Gaming pravi, da to prestižno prizorišče ne pusti neprevrnjenega kamna, saj pooseblja ekstravaganco in razkošje. Igra ponuja očarljivo izkušnjo, kjer eleganca in šarm zagotavljata, da se igralci vračajo po več. 

Pomembna funkcija v tem studiu Baccarat je zaznavanje optičnih kartic. Ta funkcija uporablja napredne zmožnosti umetne inteligence za hitro in učinkovito zaznavanje in branje kartic. Po mnenju SA Gaming ta revolucionarna funkcija zagotavlja, da igralci uživajo v poglobljeni izkušnji igre s kartami kot še nikoli doslej. 

Druga izjemna funkcija v tej igri je način preverjanja v živo. Ta inovativni pristop zagotavlja, da lahko igralci priročno preverijo prenose v živo iz trgovci v živo in druge odjemalce v igri brez potrebe po klicu na dolge razdalje. Postopek je preprost, zanesljiv in hiter ter povečuje zaupanje in preglednost v okolju iGaming. 

SA Gaming slovi po predanosti zagotavljanju vrhunske igralniške igre v živo in rešitve, in Diamond Hall to dokazuje. Večkrat nagrajeni razvijalec iger v živo uporablja vrhunsko tehnologijo v tej inovaciji za zagotavljanje poglobljenih in ustvarjalnih igralnih izkušenj. 

Na splošno bi morali igralci, ki bodo rezervirali sedež v Diamond Hallu, pričakovati enkratno igralno izkušnjo v živo. Je vrhunec razkošja igranja iger v živo. 

Po takšnih novostih je SA Gaming prejel nominacijo za kategorijo "Dobavitelj igralnic v živo" na nedavno zaključeni podelitvi nagrad EGR B2B Awards 2023. Na žalost je Playtech, še en vodilni razvijalec igralniških iger v živo, zmagal v tej kategoriji. Marca letos je bilo podjetje del kategorije "Live Dealer Solution" na podelitvi nagrad Asia Gaming Awards 2023.

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice