Novice

November 7, 2019

Skrivnosti, ki jih igralci uporabljajo za upravljanje svojih iger na srečo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Za pridobitev od iger na srečo morajo igralci imeti denarne liste, da lahko nadaljujejo z igranjem. V tem članku je nekaj nasvetov, kako upravljati denarne račune na srečo.

Skrivnosti, ki jih igralci uporabljajo za upravljanje svojih iger na srečo

Nasveti o tem, kako upravljati banko za igre na srečo

Bankroll je znesek denarja, s katerim morajo igralci igrati. To so lahko tudi žetoni, ki se uporabljajo pri igrah na srečo. Vsi igralci imajo bančne račune. Nekatere so večje od drugih, nekatere pa je lažje zamenjati kot druge. Tudi ljudje, ki ne igrajo redno na srečo, imajo bančne račune.

Obstajajo različne strategije, s katerimi lahko igralec igra dlje s svojim denarnim računom in ima dobre možnosti za zmago. Ta članek daje igralcem na srečo nekaj skrivnosti, ki jih lahko uporabijo za upravljanje svojih iger na srečo in zaščito denarja, ki so ga namenili za igre na srečo. Vključujejo naslednje nasvete.

Razčlenitev bančnega računa na segmente

Ena od skrivnosti, ki jih igralci lahko uporabijo za upravljanje svojih iger na srečo, je, da jih razdelijo na majhne segmente glede na dneve ali seje, ki jih igrajo. To pomeni, da naj prenehajo z igrami na srečo takoj, ko izgubijo denar, ki so ga namenili za tisti dan.

Če igralci svojo sejo zaključijo z nekaj denarja, ga lahko razdelijo naprej ali uporabijo za druge namene. Če so na primer začeli sejo s 100 evri in končali s 25 evri, lahko 25 evrov dodajo preostalim sejam ali pa denar porabijo za druge namene.

Nastavitev časovnih omejitev

Igralci na srečo lahko svoje izgube zmanjšajo tako, da skrajšajo čas igranja. Večina ljudi se strinja, da več igralcev igra, več izgubijo; zato se njihove izgube povečujejo s povečanjem časa igranja. Igralci na srečo morajo omejiti čas igranja, da zmanjšajo izgube.

Igralec bi moral dejansko prenehati igrati, če je njegova časovna omejitev potekla in izgublja. Vendar pa lahko nadaljujejo z igranjem, če zmagujejo, vendar se zavedajte, da se verjetnost izgube poveča, če nadaljujejo z igranjem. Najboljša možnost bi bila, da bi se ustavili in zaščitili svoje bančne račune.

Nastavitev omejitev zmag in porazov

Številni igralci ne verjamejo v zmagovalne limite, še posebej, če so dobri pri zaščiti bančnih računov. To je v skladu z načelom, da lahko izgubijo, če nadaljujejo z igranjem. Nastavitev omejitve dobitkov jim prepreči igranje, ko osvojijo določen znesek. To zagotavlja, da je njihov dobiček zaščiten.

Prav tako bi morali igralci določiti omejitve izgube. To pomeni, da prenehajo z igrami na srečo, ko izgubijo določeno količino denarja, kar ščiti njihove bančne račune. Določiti bi morali omejitve izgube za zneske, ki jih želijo izgubiti, in ne poskušati povrniti svojega denarja, saj bo to sčasoma povečalo njihove izgube.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice