Novice

September 4, 2023

Stakelogic bo uvedel funkcijo Super Stake za svoje mize za Blackjack v živo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Stakelogic Live, glavni dobavitelj inovativne igralniške vsebine v živo, je objavil načrte za izboljšanje izkušnje igralniškega blackjacka v živo za svoje igralce. To se je zgodilo potem, ko je podjetje s sedežem na Malti sporočilo, da bo mizam za ameriški blackjack v živo dodalo trendovsko funkcijo Super Stake.

Stakelogic bo uvedel funkcijo Super Stake za svoje mize za Blackjack v živo

Možnost Super Stake omogoča igralcem, da povečajo svojo glavno stavo od 2-krat do 100-krat, kar znatno poveča možnosti za ustvarjanje zmagovite kombinacije. Igralci iger, ki želijo uporabljati to funkcijo na ameriški blackjack ali katera koli druga primerna igra mora staviti dodatnih 50 %. Kasneje ima uporabniški vmesnik do šest kartic množitelja z največjim množiteljem 50x.

Če igralec dobi svojo kombinacijo in ima prikazano eno ali dve karti, se njegova zmaga pomnoži z ustreznim množiteljem.

Decembra 2022 je Stakelogic lansiral Naslov igre Super Stake Blackjack temelji na pravilih ameriškega blackjacka v živo. Vendar pa je razvijalec z dodajanjem funkcije Super Stake naredil igranje še bolj napolnjeno. S to funkcijo bodo igralci pred vsakim krogom videli na zaslonu zlate karte z množitelji dobitkov. Razvijalec pravi, da je bila ta funkcija zelo uspešna upravljavci igralnic v živo in igralci.

Ta objava je del širšega načrta razvijalca za okrepitev njegovega portfelja igralniške igre v živo. Na začetku meseca je podjetje podpisalo pogodbo z enim od vodilnih igralnic v živo na Nizozemskem za dostavo svojih Chroma Key Studio. Pred tem je družba za svojega imenovala Dojana Lončarja novi vodja igralnice v živo.

Dejan Lončar je zadnje dogajanje komentiral z besedami: 

"Super Stake Blackjack je bil velik uspeh za Stakelogic v živo, zato je bila odločitev, da sprejmemo njegove funkcije in jih dodamo našim drugim mizam za Blackjack, lahka. Ta nadgradnja namenskih miz za blackjack v živo bo pomagala dvigniti izkušnjo blackjacka na višjo raven in še naprej dvigovati naše mize za blackjack kot najbolj vznemirljive izdelke na trgu."

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice