Novice

September 4, 2023

Stakelogic bo uvedel funkcijo Super Stake za svoje mize za Blackjack v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Stakelogic Live, glavni dobavitelj inovativne igralniške vsebine v živo, je objavil načrte za izboljšanje izkušnje igralniškega blackjacka v živo za svoje igralce. To se je zgodilo potem, ko je podjetje s sedežem na Malti sporočilo, da bo mizam za ameriški blackjack v živo dodalo trendovsko funkcijo Super Stake.

Stakelogic bo uvedel funkcijo Super Stake za svoje mize za Blackjack v živo

Možnost Super Stake omogoča igralcem, da povečajo svojo glavno stavo od 2-krat do 100-krat, kar znatno poveča možnosti za ustvarjanje zmagovite kombinacije. Igralci iger, ki želijo uporabljati to funkcijo na ameriški blackjack ali katera koli druga primerna igra mora staviti dodatnih 50 %. Kasneje ima uporabniški vmesnik do šest kartic množitelja z največjim množiteljem 50x.

Če igralec dobi svojo kombinacijo in ima prikazano eno ali dve karti, se njegova zmaga pomnoži z ustreznim množiteljem.

Decembra 2022 je Stakelogic lansiral Naslov igre Super Stake Blackjack temelji na pravilih ameriškega blackjacka v živo. Vendar pa je razvijalec z dodajanjem funkcije Super Stake naredil igranje še bolj napolnjeno. S to funkcijo bodo igralci pred vsakim krogom videli na zaslonu zlate karte z množitelji dobitkov. Razvijalec pravi, da je bila ta funkcija zelo uspešna upravljavci igralnic v živo in igralci.

Ta objava je del širšega načrta razvijalca za okrepitev njegovega portfelja igralniške igre v živo. Na začetku meseca je podjetje podpisalo pogodbo z enim od vodilnih igralnic v živo na Nizozemskem za dostavo svojih Chroma Key Studio. Pred tem je družba za svojega imenovala Dojana Lončarja novi vodja igralnice v živo.

Dejan Lončar je zadnje dogajanje komentiral z besedami: 

"Super Stake Blackjack je bil velik uspeh za Stakelogic v živo, zato je bila odločitev, da sprejmemo njegove funkcije in jih dodamo našim drugim mizam za Blackjack, lahka. Ta nadgradnja namenskih miz za blackjack v živo bo pomagala dvigniti izkušnjo blackjacka na višjo raven in še naprej dvigovati naše mize za blackjack kot najbolj vznemirljive izdelke na trgu."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice