Stave Pok Deng v živo so podrobno razložene

Novice

2022-11-14

Benard Maumo

Pok Deng je zelo priljubljena igra s kartami v Aziji, zlasti na Tajskem, kjer jo imenujejo tudi Pok Kao. Ta igra ima preprosta za razumevanje pravila in je precej podobna baccaratu z elementom razvrščanja kombinacij video pokra. Nekateri igralci lahko celo trdijo, da je igra bolj blackjack kot baccarat.

Stave Pok Deng v živo so podrobno razložene

Toda čeprav je bila ta igra nekaj časa omejena na azijske kopenske igralnice, se zdaj prebija na najboljša spletna mesta igralnic po vsem svetu. Pred kratkim, aprila 2022, je SA Gaming izdal živo različico te igre v upanju, da jo bo predstavil ljubiteljem iger s kartami. Torej, kaj je Pok Deng v živo in kako se igra? Preberite, če želite izvedeti!

Kako igrati Live Pok Deng

Pok Deng je igra s kartami, ki jo igra pet ali šest igralcev proti živemu delivcu ali bankirju. V različici SA Gaming pet igralcev ločeno primerja vrednosti svojih kombinacij z bankirjem. Vsak igralec dobi dve karti in kombinacija, ki je najbližja devetki, zmaga v krogu. Zdaj veste, zakaj velja za "bratranca" bakara v živo

Če želite začeti igrati igro, izberite število stav in postavite žetone na igralčev položaj. Stavni krog traja 30 sekund, kar pomeni, da imate dovolj časa, da se organizirate in sklenete pravo stavo. 

Po krogu stav bo delivec izdal dve obrnjeni karti na položaj vsakega igralca in dve obrnjeni karti na položaj bankirja. Ne pozabite, da igra uporablja osem kompletov kart brez jokerja. Poleg tega bo delivec na začetku nove predstave ročno premešal karte in vstavil "cut" karto. Če izvlečejo karto "cut", se krog konča in začne se nov čevelj. 

Kar zadeva metodo točkovanja, je 9 najvišja ocena, 0 pa najnižja. Karte od 2 do 9 predstavljajo njihove nominalne vrednosti, as pa je enak eni točki. Prav tako boste osvojili nič točk, če dobite K, Q, J in 10. Seveda lahko te vrednosti kart uporabite za ustvarjanje strategije Pok Deng, zlasti v igri, ki omogoča vlečenje tretje karte, da naredite straight ali trojček.

Kombinacije kart Pok Deng v živo

Tu se začne podobnost s pokrom. Kadarkoli igralec ali bankir zmaga v krogu, lahko ustvari edinstven vzorec: flush, posebne pare, kombinacijo obraznih kart in drugo. V nekaterih igrah, ki omogočajo igranje s tremi kartami, je izdelava straight, straight flush, tri-of-a-kind zakonita. Upoštevajte, da ko se pojavijo določene kombinacije, posamezne kombinacije štejejo karkoli med 7 in 8 točkami. 

Torej, brez nadaljnjega odlašanja, spodaj so posebne kombinacije in njihove uvrstitve kombinacij v igri Pok Deng podjetja SA Gaming:

Včasih lahko najdete bankirja in igralca, ki imata enak vzorec ali vrednost kombinacije kot zgoraj našteta. Na primer, oba imata lahko enostransko karto brez smisla. Če se to zgodi, se krog konča z neodločenim ali potisnim udarcem. 

Izplačila Pok Deng v živo

Za začetek bo sistem dvakrat odštel igralčevo stavo, pri čemer bo dodatni denar »zadržani znesek«. SA Gaming ne pojasnjuje podrobno, zakaj to počne. Toda poleg tega se prepričajte, da imate dovolj ravnovesja, preden igrate Pok Deng na najboljša spletna mesta za igralnice v živo. To velja tudi za druge igralniške igre v živo. 

Na splošno so možnosti za zmago na položaju igralca 1:1. Na primer, če stavite 100 kovancev, bo skupni odbitek od vašega računa 200 kovancev. Ob predpostavki, da dobite vi 6-7 in bankir 4-8, se bo krog končal s 3-2 v korist igralca. To pomeni, da boste prejeli skupno izplačilo 300 kovancev (stava 200 kovancev + dobitek 100 kovancev). 

Če vas bo sreča prinesla, lahko zmagate v krogu z barvo ali katero koli edinstveno kombinacijo rok, ki je navedena na začetku. Zadenete lahko QJ karo proti bankirjevim J-10 pik. Tukaj boste imeli 7,3 točke proti delivčevim 7,2. Tak scenarij bo igralcem prinesel izplačilo 2:1. Preprosto povedano, stava 100 kovancev bo vrnila 200 kovancev. Vendar bodite pozorni, če je delivčeva kombinacija močnejša, saj bodo vaše možnosti za poraz 2:1.

Medtem pa pridobitev posebnega para predstavlja najbolj donosno situacijo v Live Pok Deng. To je zato, ker boste prejeli ogromno izplačilo 11:1, kar pomeni, da bo stava 100 kovancev vrnila 1.100 kovancev. Poleg tega hiša ne bo zadržala nobenega zneska za posebne pare. Če pa ustvarite poseben par in ima bankir 6 točk, na primer 4-2, 4-5 ali 3-3, je izplačilo 1:1. 

Kaj pa House Edge?

Igralnica v živo ima v vsem vedno matematično prednost spletne igralniške igre. Brez te prednosti bi jih večina zaprla trgovino. Prednost hiše jim zagotavlja njihov delež vsakič, ko igralec dobi ali izgubi stavo. V Live Pok Deng podjetja SA Gaming lahko pri uporabi optimalne strategije prednost hiše pade vse do 1,65 %. To je ena najnižjih hišnih robov, s katerimi se lahko srečate v igralnici. 

Nasveti in strategija za Pok Deng v živo

Torej, katera strategija lahko zmanjša prednost hiše pri igranju Pok Deng? 

Vadite upravljanje bankrolla

Pozabite na majhne podobnosti s pokrom. Pok Deng je zgolj igra na srečo, kot so bakara, ruleta in igralni avtomati. Dejstvo je, da igralci ne naredijo ničesar, potem ko stavijo na Live Pok Deng. Iz tega razloga igramo igro za zabavo in imamo proračun. Igranje z bankrollom vam omogoča, da podaljšate svoje bivanje na mizi in dolgoročno osvojite znesek. Toda kljub temu vedno zapustite mizo, potem ko ste dodali določen znesek bankrollu. 

Uporaba stavnega sistema

Ta točka je nekoliko povezana z upravljanjem bankrolla. Učinkovito upravljanje je lažje z stavni sistem kot Martingale, Paroli in Fibonacci. Razmislite o tem; igralci imajo skoraj 50 % možnosti, da prejmejo izplačilo 1:1. To pomeni, da bo stavni sistem, kot je Martingale, povrnil vaše izgube, kadar koli potrkata ena ali dve zmagi. Vendar boste potrebovali velik denar, da vam bodo ti sistemi naklonjeni.

Sprejemajte prave odločitve

Nekatere različice Pok Deng lahko igralcem omogočijo, da izvlečejo dodatno karto ali zadenejo, odvisno od situacije. Na primer, če prejmete dve karti s skupno oceno manj kot štiri, je najboljša strategija zadeti. Če pa je skupna vrednost 8 ali 9, počakajte, ker je vaša verjetnost, da ustvarite Pok, velika. 

Igraj zastonj

Če je Pok Deng za vas povsem nov koncept, igrajte demo različico, preden tvegate pravi denar. Na žalost igralci ne morejo uporabite igralniške bonuse v živo na igrah v živo. Toda SA Gaming se tega dejstva zelo dobro zaveda. Obiščite uradno spletno mesto in predvajajte demo različico v živo, da boste razumeli, kako se počuti studio in kako pogosto izplačujete. Obstaja tudi več demo videoposnetkov.

Zabavaj se!

Zdaj bi morali biti pripravljeni igrati Pok Deng v igralnicah v živo SA Gaming. Ideja te priljubljene tajske igre s kartami je, da s samo dvema kartama ustvarite bolj čudno kombinacijo od bankirjeve. Zato je priporočljivo zmanjšati pričakovanja in igrati igro izključno za zabavo. Toda če želite pogosto zmagovati, igrajte zgodaj in agresivno, preden vas prednost hiše dohiti.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita