Stranske stave na TriLux in Lightning Blackjack

Novice

2019-09-12

Igralnice imajo možnost povečati prednost hiše tolikokrat, kot želijo, preden igralci nehajo igrati. Proizvajalci to razumejo in nenehno zagotavljajo načine, s katerimi lahko igralnice povečajo svoj dohodek. To je prednost, ki jo ima igralnica pred vami.

Stranske stave na TriLux in Lightning Blackjack

Zato operaterji igralnic radi ponujajo stranske stave. Ti pomagajo povečati njihov bruto prihodek. Običajno bodo imeli višjo prednost kot večina običajnih iger blackjacka, ki so običajno nastavljene na približno 6:5. Ker večina igralcev ne skrbi za stranske robove, jih ne moti igranja stranskih stav.

Za igralnice je enostavno najti stranske stave za igralce

Razvijalci imajo načine za nenehno iskanje mest za integracijo stranskih stav v svoje igre. Veliko agresivnih proizvajalcev je odločenih pri ustvarjanju epske izkušnje za igralce. Izdelujejo igralne avtomate, elektronske mize in različne tradicionalne namizne igre, ki navdušijo igralce.

Vendar je iskanje umestitev za nove namizne igre v igralnicah težko. Zato morajo igralnice nenehno iskati prostor za nove stranske stave. To se naredi z iskanjem med novimi elektronskimi in obstoječimi tradicionalnimi igrami blackjack.

Spodaj sta dve najpogostejši, a konkurenčni stranski stavi na blackjack, ki jih lahko najdete v kateri koli igralnici.

Trilux Blackjack

Trilux blackjack je neobvezna bonus stava, ki upošteva igralčevi prvi dve karti in delivčevo gornjo. Vendar so tradicionalna igra blackjacka in izplačila kot običajno. Ko ima vsak igralec dve karti in delilec pridobi njihovo gornjo kartico, bo delilec ustrezno poravnal stave Trilux.

Nastali poker s tremi igrami se plača glede na razpoložljivo tabelo izplačil. Ne pozabite, da ima vsaka igralnica edinstvene plačilne tabele, zato je plačilo različno. Trilux je edinstvena stranska stava, saj ko delilec zmaga, dobi dodan bonus igralcu na blackjacku. Podoben je 21+3, ki ga vidimo v mnogih igralnicah.

Lightning Blackjack

Lightning blackjack je ekstatični blackjack, ki temelji na igralčevih prvih dveh kartah. Tradicionalna igra in izplačila so prav tako normalni. Igralci, ki stavijo na strelski blackjack bonus stavo in svoji prvi dve karti, ko prejmejo blackjack, imajo možnost stresti skodelico, ki vsebuje tri kocke.

Vsaka kocka ima štiri prazne strani, ena z bliskanjem bele strele, druga pa s strelom črne strele. Ko je kocka pretresena in je skodelica postavljena na mizo, bo delilec razkril kocke, da določi dodatna izplačila. Vsaka kombinacija ima edinstveno izplačilo bonusa.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita