Tehnologija, ki stoji za igralnicami v živo

Novice

2021-01-23

Reči, da je bila spletna igralnica v živo uspešna v zadnjih nekaj desetletjih, je premalo. To je ogromna industrija z letnim prihodkom, ki je vreden milijarde. Spletne igre na srečo nenehno krepijo svojo rast zaradi uvajanja novih tehnologij. Na primer, zaradi mobilnih iger ima ta industrija predviden prihodek v višini 59 milijard dolarjev do leta 2023 in se verjetno ne bo ustavil pri tem. Igralnice v živo so prav tako nujne, ko gre za uspeh te industrije.

Tehnologija, ki stoji za igralnicami v živo

Tržijo se kot najboljši tehnološki napredek v industriji, saj igralnice v živo služijo kot most za vrzel, ko gre za fizične v primerjavi s spletnimi igralnicami. Ponujajo vam vzdušje fizičnih igralnic, medtem ko imajo vse prednosti spletne igralnice, kar pomeni, da vam za igranje ni treba zapustiti svojega doma. Te so na voljo v kateri koli napravi.

Uporabljajo kombinacijo naprednih tehnologij. Te igralnice v živo zanašajte se na več komponent, da bi igralcem omogočili enako izkušnjo kot igranje v Vegasu.

GCU (Enota za nadzor iger)

Ta komponenta je sestavni del vsake igralniške igre v živo. Skrit je v vsaki mizi in je zelo majhna naprava. Dekodira video tok in pretvori vir v datum, tako da ga boste lahko videli v kakovosti HD. Brez tega igralnice v živo dobesedno ne bi obstajale.

OCR (optično prepoznavanje kamere)

Programska oprema za prepoznavanje optične kamere beleži vse, kar se dogaja v studiu, in to pretaka nazaj k vam. Zajame vso akcijo od premešanja kart in delitve do dejanj delivca v živo, vsekakor je pomemben sestavni del igralniškega kolesa v živo. Zahvaljujoč OCR lahko komunicirate s prodajalcem v živo, zaradi česar je izkušnja še boljša. To je preprosto X-faktor, zaradi katerega so igralnice v živo tako podobne fizičnim igralnicam.

Spletne kamere

Tako kot GCU so tudi kamere bistvene, ko gre za igralnico v živo. Prenos v živo je ključnega pomena v kateri koli igralnici v živo, saj prenaša video vir iz studia v napravo, ki jo uporabljate. Brez kamer to ne bi bilo mogoče.

Vendar to niso običajne kamere, ki jih vidite ali uporabljate vsak dan. Igralnice v živo uporabljajo posebne HD ali celo 4K kamere z visoko hitrostjo sličic, ki omogočajo najboljše počasne posnetke.

Zaradi teh kamer je mogoče videti dogajanje na ruleti v živo ali blackjacku v živo delilca v živo iz več zornih kotov, kar je nemogoče videti, ko ste v fizični igralnici.

Igralnice v živo imajo veliko prednosti pred fizičnimi igralnicami. Imajo veliko udobja in nekaj, kar lahko najdete tudi v teh igralnicah, je socialna interakcija z trgovci. Druga stvar, ki je odlična, je združljivost z mobilnimi napravami in zaradi tega je vse še boljše, še posebej za tiste, ki radi igrate prek pametnega telefona ali tablice. Z rastjo novih tehnologij, kot je VR, se pričakuje, da se bodo igralnice v živo v prihodnosti razvijale veliko bolj. Trenutno so igralnice v živo odlične za igranje iger in za zabavo.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita