Novice

August 21, 2021

Top 5 najbolje plačanih igralniških iger v živo v letu 2021

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Pri raziskovanju najboljših iger za igranje v igralnici v živo je upoštevanje izplačil običajno na vrhu dnevnega reda. Danes lahko igrate namizne igre v živo, kot so ruleta, blackjack, poker in baccarat vaš najljubši spletni casino.

Top 5 najbolje plačanih igralniških iger v živo v letu 2021

A kot morda že veste, vse te igre niso enakovredne, vsaj kar zadeva izplačilo. Kar postavlja vprašanje; ki so najbolje plačane igralniške igre igrati v sobi za trgovce v živo? Nadaljujte z branjem!

Blackjack

Blackjack je "kralj" vseh igralniških iger. To je zato, ker ima igra prednost hiše, ki le redko preseže 1 % in lahko celo pade do 0,17 % s pravo strategijo. Na primer, različica ONE Blackjack, ki jo ponuja Pragmatic Play, ponuja mamljivo nizko stopnjo RTP (vrnitev igralcu) 99,47%.

Po drugi strani, NetEnt-a Blitz Blackjack je še boljši z 99,5-odstotno stopnjo. Skratka, na desetine jih je različice blackjacka lahko igrate na spletu, vsak z različnimi izplačili. In ja, ta igra omogoča igralcem, da štejejo karte, da zmanjšajo prednost hiše.

Texas Hold'em

Video poker se uvršča med najboljše igralniške igre v živo, takoj za blackjackom. Toda kljub temu se igra slabo obnese na večini klasičnih igralniških tal. Kljub temu lahko spletna različica te igre ponudi prednost, ki lahko pri nekaterih različicah pade celo do 0,5 %.

Na primer, Texas Hold'em Bonus Poker podjetja Evolution Gaming ponuja igralcem prijazno prednost hiše do 0,53%. Poleg tega ta igra pokra ponuja igralcem priložnost za zmago v progresivnem zasejanju potov za 50.000 $. Vendar pa je RTP odvisen od velikosti jackpota v času igranja.

Sranje

Craps je namizna igra, ki se močno zanaša na naključje, za razliko od dveh zgoraj omenjenih iger, ki temeljijo na spretnostih. Tako je ta igra najboljša za novince, čeprav se večina igralcev začetnikov morda težko spomni, katere vrste stav so vključene.

Če se hitro premikate naprej, ima igra craps v živo igralcu prijazno prednost hiše, ki se giblje od 0,6 % do 1,2 %. Vendar so vaše zmagovalne kvote in velikost izplačila odvisne od vrste stave, ki jo položite. Na primer, stave Pass Line je lažje zmagati, izplačilo pa je precejšnje. Torej, preučite vrste stav in naredite prave poteze.

ruleta

Ruleta je še en odličen primer, da ne potrebujete veščin za zaslužek z igranjem najboljših igralniških iger. S to igro na srečo imajo tako izkušeni kot začetniki priložnost, da gredo domov zmagovalca, tako da le izberejo pravilno žepno številko.

Toda preden začnete igrati ruleto v živo, morate skrbno izbrati različico. Najprej je tu ameriško kolo z dvojnimi ničelnimi žepi in robom hiše 5,26%. Potem je tu evropska različica z enim samim nič žepom in 2,70-odstotnim robom hiše. Naredi matematiko!

Sette e Mezzo

Sette e Mezzo je italijanska igra s kartami, ki je na voljo v večini reguliranih igralnic v živo. To igro v živo je razvil Playtech in ponuja ogromne zmagovalne kvote pri 0,69%. Igra uporablja neapeljski krov s 40 kartami, ki ga sestavljajo kralj, vložek, as, kavalir in 2-7. Krov ima tudi deset kart s kovanci, meči, pokali in palice.

Kar zadeva vrednosti kart, 2-7 predstavlja 3 točke, as za eno točko, Cavalier, Jack ali King pa predstavljajo po 0,5 točke. Primarni cilj je doseči kombinacijo, ki je najbližja 7,5 zmagam. Na splošno je to odlična igralniška igra v živo, če iščete novo igralno izkušnjo.

Zaključek

To so najbolje plačane igralniške igre za igranje v vaši najljubši igralnici v živo. Toda ena stvar je očitna; igre spretnosti, kot sta blackjack in video poker, ponujajo višja izplačila kot igre na srečo. Stvar je v tem, da se naučite vsega in iz iger, ki temeljijo na spretnostih, in biti pri tem profesionalec. V kratkem času boste dosegli zmage kot kdaj koli prej.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice