Novice

August 21, 2021

Top 5 najbolje plačanih igralniških iger v živo v letu 2021

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ko raziskujete najboljše igre za igranje v igralnici v živo, je izplačilo običajno na vrhu dnevnega reda. Danes lahko v živo igrate namizne igre, kot so ruleta, blackjack, poker in bakara vaša najljubša spletna igralnica.

Top 5 najbolje plačanih igralniških iger v živo v letu 2021

A kot morda že veste, nobena od teh iger ni enaka, vsaj kar zadeva izplačilo. Ob tem se postavlja vprašanje: kateri so najbolje plačane igralniške igre igrati v sobi za delivce v živo? Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti!

Blackjack

Blackjack je 'kralj' vseh igralniških iger. To je zato, ker ima igra hišno prednost, ki redko preseže 1 % in lahko s pravo strategijo celo pade do 0,17 %. Na primer, različica ONE Blackjack, ki jo ponuja Pragmatic Play, ponuja mamljivo nizko stopnjo RTP (Return to Player) 99,47 %.

Po drugi strani, NetEnt-ov Blitz Blackjack je še boljši z 99,5-odstotno stopnjo. Skratka, na desetine jih je različice blackjacka lahko igrate na spletu, vsak z različnimi izplačili. In ja, ta igra omogoča igralcem, da štejejo karte, da zmanjšajo prednost hiše.

Texas Hold'em

Video poker se uvršča med najboljše igralniške igre v živo, takoj za blackjackom. Toda kljub temu se igra slabo obnese v večini fizičnih igralnic. Kljub temu lahko spletna različica te igre ponudi lastno prednost, ki lahko z nekaterimi različicami doseže celo 0,5 %.

Na primer, Texas Hold'em Bonus Poker podjetja Evolution Gaming nudi igralcem prijazno prednost hiše do 0,53 %. Poleg tega ta igra pokra ponuja igralcem priložnost, da osvojijo progresivni pot seeding v vrednosti 50.000 $. Vendar je RTP odvisen od velikosti jackpota v času igranja.

Craps

Craps je namizna igra ki se v veliki meri zanaša na naključje, za razliko od dveh zgoraj navedenih iger, ki temeljijo na spretnostih. Zato je ta igra najboljša za novince, čeprav se večina igralcev začetnikov težko spomni vrste vključenih stav.

Hitro napreduje igra craps v živo, ki ima igralcem prijazno lastno prednost, ki sega od 0,6 % do 1,2 %. Vendar pa so vaše zmagovalne kvote in velikost izplačila odvisne od vrste stave, ki jo položite. Na primer, stave Pass Line je lažje dobiti, izplačilo pa je precejšnje. Torej, preučite vrste stav in naredite prave poteze.

Ruleta

Ruleta je še en odličen primer tega, da ne potrebujete veščin za osvojitev denarja pri igranju najboljših igralniških iger. S to igro na srečo imajo tako izkušeni igralci kot začetniki možnost, da odidejo domov kot zmagovalec, tako da preprosto izberejo pravilno številko žepa.

Ampak pred vami igrajte ruleto v živo, morate skrbno izbrati različico. Najprej je tu ameriško kolo z dvojnimi ničelnimi žepi in hišnim robom 5,26 %. Potem je tu še evropska različica z enim samim ničelnim žepom in 2,70-odstotno prednostjo hiše. Izračunaj!

Sette e Mezzo

Sette e Mezzo je italijanska igra s kartami, ki je na voljo v večini reguliranih igralnic v živo. Playtech razvija to igro v živo in ponuja ogromne zmagovalne kvote pri 0,69 %. Igra uporablja neapeljski komplet s 40 kartami, ki ga sestavljajo kralj, fant, as, kavalir in 2-7. Špil ima tudi deset kart s kovanci, meči, skodelicami in palicami.

Kar zadeva vrednosti kart, 2-7 predstavlja 3 točke, as za eno točko, Kavalir, Jack ali Kralj pa predstavljajo po 0,5 točke. Primarni cilj je približati kombinacijo 7,5 zmag. Na splošno je to odlična igralniška igra v živo, če iščete novo igralno izkušnjo.

Zaključek

To so najbolje plačane igralniške igre, ki jih lahko igrate v vaši najljubši igralnici v živo. Toda ena stvar je očitna: spretnostne igre, kot sta blackjack in video poker, ponujajo višje izplačila kot igre na srečo. Stvar je v tem, da se naučiš podrobnosti iger, ki temeljijo na spretnostih, in postaneš v tem profesionalec. V hipu boste nabirali zmage kot kdaj koli prej.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik
2024-04-03

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik

Novice