Tradicionalne športne stave vs. Virtualne športne stave: Katere so najboljše?

Novice

2021-09-06

Eddy Cheung

Nesporno je, da so športne stave ogromen svetovni trg, vreden milijarde dolarjev. Ta oblika stav v živo omogoča igralcem, da napovedujejo izid športnih dogodkov, kot so nogomet, tenis, ragbi, motošport, konjske dirke in še veliko več.

Tradicionalne športne stave vs. Virtualne športne stave: Katere so najboljše?

Toda Covid-19 je razkril mehko dno športnih stav. Po prekinitvi večine športnih dogodkov lani so se morali operaterji zanašati na virtualne športne stave, da so ostali na površini. Toda ali ponuja priložnosti za zmago, kot so tradicionalne športne stave?

Kaj so virtualne športne stave?

Virtualne športne stave so podobne športnim tekmovanjem v resničnem življenju. Toda namesto da bi ponujali stave v živo na dejanske dogodke, virtualni športi vključujejo igralce, konje ali avtomobile, ki jih simulira računalniška programska oprema. Preprosto povedano, to je tako kot stava na izid video iger.

Na splošno lahko igralci stavijo na tenis, konjske dirke, nogometne tekme in drugo. Simulacije so običajno opremljene s 3D grafiko, ki posnema izkušnjo v resničnem življenju.

Podobnosti med obema

Kaj imajo torej skupnega virtualne športne stave in tradicionalne športne stave? Prvič, obe stavi se dajo z uporabo računalnika ali mobilnega telefona.

Ampak to je očitno. Podobno kot stava na a igralnica v živo ali športne stavnice, igralci uporabljajo fiat valuto za virtualne športe. Torej, morate financirati svoj stavni račun, da napovedujete izid svojega najljubšega športa.

Druga podobnost je število vključenih vrst stav. Običajno obe vrsti iger na srečo ponujata podobne stave. Vključujejo:

  • Dvojna priložnost
  • Moneyline
  • Točkovni razmiki
  • Čez pod
  • Prop stave Če izberete eno od zgornjih stav pri virtualnih športih ali tradicionalnih športnih igrah na srečo, ste lahko prepričani, da so kvote enake. Na primer, ekipa z 10 kvotami vam bo dala 1000 $, če stavite 100 $.

Poleg tega športne stavnice in spletne igralnice ponujajo bonuse za obe vrsti iger na srečo. Ko se prijavite za stavni račun, boste verjetno prejeli velikodušen bonus dobrodošlice v obliki bonusa za tekmo ali brezplačnih stav. Nato boste morali izpolniti zahteve za prevračanje bonusa za dvig denarja. Na splošno je med virtualnimi športi in resničnimi športnimi stavami 1001 podobnosti.

Razlike

Čeprav je podobnosti veliko, imajo te oblike iger na srečo tudi precej razlik. Prvič, redne izide športnih stav določajo športniki v resničnem življenju. Torej, če imate srečo, lahko vaša najljubša ekipa pokaže izjemno predstavo in vam prinese denar. Toda včasih se morda ne bodo pojavili.

Ker se ljudje v resničnem življenju ne igrajo v virtualnih športih, so rezultati določeni z RNG. RNG (generator naključnih številk) deluje v ozadju, da ustvari milijarde naključnih rezultatov na minuto. Seveda pa so tudi tradicionalni športni rezultati naključni. Vendar to ne zagotavlja nevmešavanja zunanjih interesov.

Nazadnje se virtualna tekmovanja zaključijo v približno eni minuti, za razliko od resničnih športov, ki trajajo dlje. Razlog je v tem, da virtualni športi prikazujejo samo vrhunce digitaliziranih iger. Nogometni navijači bodo na primer videli samo vrhunce golov, bistvene poteze in odlične obrambe. Nato boste videli končni rezultat po najpomembnejših točkah in izvedeli svojo usodo.

Nasveti za virtualne športne stave

Če ste navdušen športnik, vam tukaj ni treba predstavljati. To je zato, ker so stvari relativno enake. Uporabite lahko na primer strategijo "šibke ekipe", ki vključuje igre na srečo za ekipo z nizko mrzlih izgub. Če je ekipa petkrat izgubila v kasu, ni razloga za stavo na poraz.

Poleg tega lahko začnete z manjšim zneskom in ga postopoma povečujete, ko vaš dobiček doseže 25 % ali več. Ne pozabite, da uspeh v virtualnem športu ali kateri koli drugi obliki spletnih iger na srečo zahteva potrpljenje.

Povzetek

Na splošno so virtualne športne stave odlična alternativa tradicionalnim športnim stavam. To je preprosto razumeti, rezultat pa ne traja večno, da se razkrije, kot pri športnih stavah.

Vendar pomanjkanje resnične človeške interakcije daje rednim športnim stavam rahlo prednost. Znano je dejstvo, da nekateri igralci ne zaupajo rezultatom RNG. Kljub temu je dovolj blizu tradicionalnim igram na srečo.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita