Trdna dejstva o spletnih igralnicah v Indiji

Novice

2021-03-29

Eddy Cheung

Tako kot ves svet tudi spletne igralnice v Indiji pridobivajo na priljubljenosti zaradi njihove priročnosti. Danes lahko indijski igralci dostopajo do številnih igralniških iger, vključno z video igralnimi avtomati, pokrom, blackjackom in še veliko več. Toda ali so igre na srečo v tej jurisdikciji zakonite? In če ne, kako indijski stave stavijo? Preberite, če želite poiskati odgovore na vsa ta vprašanja.

Trdna dejstva o spletnih igralnicah v Indiji

Zakonitost iger na srečo v Indiji

Presenečeni boste, ko boste izvedeli, da je Indija pred več kot stoletjem kriminalizirala kakršno koli obliko iger na srečo. Zakon o javnih igrah na srečo iz leta 1867 je v državi prepovedal tradicionalne igre na srečo, čeprav je zakon precej nejasen v primerjavi s tistimi, ki so bili ustvarjeni v evropskih državah in ZDA. To je zato, ker zakon iz leta 1867 ne vključuje spletnih stav. Toda v njihovo obrambo spletne igre na srečo takrat še niso obstajale. Kljub temu pušča indijske spletne igre na srečo na neznanem območju.

Vendar pa je zakon o javnih igrah na srečo iz leta 1976 v Diu, Damanu in Goi končno legaliziral igre na srečo na igralnih avtomatih. Toda to je bilo dovoljeno le v hotelih s 5 zvezdicami. V 90. letih je bil zakon spremenjen, da bi v teh hotelih omogočili delovanje igralnic na morju. Na splošno so spletne igralnice v Indiji tehnično dovoljene zaradi pomanjkanja ustrezne ureditve.

Indijske spletne igralniške igre

V prvi vrsti se indijski igralci ponašajo z enim najbolj raznolikih iger na srečo na svetu. Medtem ko je večina navdušenih športnih stav, drugi prisegajo na igranje spletne igralniške igre všeč video reže in namizne igre, kot so blackjack in baccarat. Kljub temu se nekateri odločijo, da bodo uživali v navdušenju nad igranjem proti drugim svetovnim igralcem spletne igralnice v živo.

Toda ker ni omejitev glede vrste igralniških iger, ki jih lahko igrajo indijski igralci, to ne pomeni, da lahko vstopite na slepo. Kot morda že veste, nekatere igre običajno ponujajo več izplačil kot druge. Tisti, ki se bodo na primer odločili za igranje avtomatov, bodo morali živeti z višjo prednostjo kot ljubitelji video pokra. Preberite tudi nekaj o igrah spretnosti in igrah na srečo, da boste uspeli na zapleteni sceni spletnih iger na srečo.

Indijski spletni kazino bonusi

Seveda večina indijskih spletnih igralnic sprejema nove igralce z darili. Zveste igralce privabijo tudi z bonusi za nadaljevanje igranja. Kljub temu spletne igralnice v Indiji pozdravljajo igralce z brezplačnimi vrtljaji na video igralnih avtomatih ali bonusi za matchup. Na primer, ko naredite svoj prvi depozit, ga lahko igralnica poravna do 100%. To vam podvoji prvotni depozit.

Kar se tiče zvestih igralcev, boste verjetno prejeli povabilo na turnirje, kar lahko poveča vaše zmagovalne kvote. Poleg tega igralci zaslužijo vračilo denarja, ko izgubijo stave, medtem ko so igralci z visokimi igralci upravičeni do VIP statusa. Vendar ne pozabite prebrati drobnega tiska bonusa, preden ga zahtevate. Toda na splošno igralci spletnih indijskih igralnic uživajo v številnih nagradah.

Spletne platforme za igre na srečo v Indiji

Indija se uvršča med tehnološko najnaprednejše države v razvoju na svetu. Zato je logično, da spletne igre na srečo, zlasti mobilne stave, prevladujejo v tej hitro razvijajoči se panogi.

Po besedah izvršnega direktorja Betbyja (vodilne športne stavnice), Chrisa Nikolopoulosa, imajo indijski igralci različno demografijo. Povedal je, da milenijci radi uporabljajo mobilne telefone in tablice pri igranju iger na srečo, zato večina operaterjev iger na srečo v regiji uporablja pristop, ki je na prvem mestu mobilni. Dodal je tudi, da indijsko mlajšo generacijo bolj privlačijo moje sodobne vrste iger na srečo, kot so virtualni športi, e-športi, igralniške igre v živo in drugo.

Povzeti

Skratka, igre na srečo v Indiji so nezakonite in država nima licenc za nove igralnice. Toda ker Indija nima domačih stavnic in spletnih igralnic, to ne pomeni, da igralci ne morejo igrati na srečo. Zakon je na široko odprt in igralcem omogoča prijavo v mednarodne spletne igralnice in športne stavnice. Torej, če želite staviti na igralniške igre na spletu, poiščite regulirano tujo igralnico.

Zadnje novice

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem
2022-11-22

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem

Novice