Učinkoviti nasveti za zmago Pai Gow

Novice

2020-04-22

Pai Gow je edinstvena igra pokra ki jih ponujajo vse igralnice. Zaradi nezapletenih pravil se neizkušenemu očesu morda zdi zmagovalna igra. Kljub temu igra vsebuje veliko pasti, ki bi se jim morali igralci izogibati. Tukaj so koristni nasveti, ki lahko igralcem pomagajo osvojiti Pai Gow.

Učinkoviti nasveti za zmago Pai Gow

Razumevanje pravil

Napaka, ki jo naredijo igralci, je, da se potopijo neposredno v igro, ne da bi razumeli pravila. Vse zahteve igre, osnovna strategija in pravila morajo biti na zadnji strani igralčeve glave. Igralcem ni treba zapomniti teh pravil. Običajno jih obvladajo z igranjem številnih brezplačnih različic Pai Gow.

Izogibajte se stranskim stavam

Kot večina igralniških iger ima tudi Pai Gow stranske stave. Te stave so na voljo za povečanje skupnega dobička igralca. Odvisno od igralnice lahko igralec naredi eno ali več stranskih stav. Te stave lahko najdete v Fortune Pai Gow, Progressive Pai Gow in celo Jackpot Pai Gow Poker.

Vendar pa mora igralec k stranskim stavam Pai Gow pristopiti previdno. Takšni vložki so pogosto iluzija pomembnih zmag. V primerjavi s standardnimi stavami Pai Gow imajo običajno slabe prednosti. Ko igra Pai Gow za pravi denar, se mora igralec izogibati ponudbi strani za vabljenje.

Bodi bankir

Vloga bankirja je orožje, ki bi ga moral imeti vsak igralec Pai Gow v svoji orožarnici. Če ima igralec velik denarni račun, je najboljša možnost postati bankir. Prednosti so tako številne, da jih zanemarimo. Bankir zmaga, če so prve roke enake.

Kljub temu, da je bankir privlačna vloga, bi morali igralci vedeti, kdaj to postati. Če je bankir za mizo z velikimi stavami, tvegajo, da bodo izplačali ogromne količine denarja, če izgubijo. Tveganje, ki bi ga morali majhni valji Pai Gow kritično preučiti, preden se premaknejo.

Osredotočite se na obe roki

Pogosta napaka med novinci Pai Gow je ta, da se osredotočajo samo na izdelavo svoje kombinacije petih kart. Takšni igralci pogosto spregledajo svojo kombinacijo dveh kart. Toda za zmago sta obe roki močnejši od nasprotnikovih rok. Igralec z dvema močnima rokama ima samozavest, da stavi veliko in celo zmaga.

Izogibajte se Full House za kombinacijo petih kart

V mnogih različicah pokra je polna hiša dobra kombinacija. Vendar pa takšna roka v Pai Gow ni naklonjena. Če igralec nadaljuje s polno hišo, ostane njegova kombinacija dveh kart v šibkem položaju. Vedno zlomite polno hišo, da naredite dve bolj zanesljivi roki.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita